Lacul de unghii Rimmel Wear Maxx

Lacul de unghii Wear Maxx de la Rimmel este bazat pe formula Xtra Life Lycra si micro minerale pentru o finisare perfecta, care permit culorii sa reziste mai mult, pana la 10 zile

Cu noul lac de unghii Wear Maxx culoarea devine incredibil de uniforma, lucioasa si rezistenta, datorita combinatiei unice de lycra si microminerale. Micromineralele sunt foarte fine, ceea ce determina umplerea micilor neregularitati de la suprafata unghiilor, creand astfel un film de protectie uniform care permite marirea efectului de reflexie a luminii, pentru un aspect stralucitor.

In acelasi timp, Xtra Life Lycra, formula folosita in premiera de Rimmel, care atenueaza impactul cu suprafetele dure pentru a reduce semnificativ exfolierea si spargerea stratului protector, devine si mai rezistent la soc in combinatie cu micromineralele - cu 60% mai rezistent.

Impreuna, acesti doi agenti speciali interactioneaza pentru a forma un scut  foarte rezistent si foarte stralucitor care protejeaza impotriva socurilor si zgarieturilor, oferind o culoare si un luciu deosebit pe durata a 10 zile.

Disponibil in 15 nuante uimitoare.

Pret: 10.83 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod