Distractia de la mijlocul saptamanii

Inca doua zile si putem spune ca este weekend. Ce vrei sa faci intr-o zi de miercuri? Eu as merge la un concert si la o piesa de teatru. Ce zici? Mergi cu mine? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 30 septembrie:
Inca doua zile si putem spune ca este weekend. Ce vrei sa faci intr-o zi de miercuri? Eu as merge la un concert si la o piesa de teatru. Ce zici? Mergi cu mine? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 30 septembrie:


Seara irlandeza


Locatie: Clubul Taranului
Ora: 21.00

Programul serii va debuta incepand cu o lansare de carte: Tara de mlastina si alte poeme - o selectie a celor mai cunoscute poeme ale poetului irlandez Seamus Heaney, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, in 1995. Cartea (traducere de Dan Sociu, cu ilustratii de Tudor Jebeleanu) a aparut recent, intr-o editie de lux, in cadrul colectiei "Biblioteca Polirom".

Intrarea costa 20 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de un pret special de 15 lei.


Concert AG Weinberger


Locatie: Sala Palatului
Ora: 19.00

Bluesman-ul, asa cum il numeste Son Seals, a acceptat invitatia organizatorilor de a face parte din "distributia" spectacolului Folk Maraton, urmand a dezvalui blues-ul cu "sinceritate si reala pasiune", pe ritmuri de country si melodii celebre ale Beatles-ilor si ale celebrului Bob Marley.

Promotor al bluesului in Romania, AG Weinberger a initiat de curand campania pentru strangerea de adeziuni prin care data de 28 februarie va deveni Ziua Nationala a Blues-ului, iar formularul pentru strangerea celor 100.000 de semnaturi necesare poate fi completat si pe www.vreaubilet.ro.

Celebrul chitarist va evolua pe scena Salii Palatului pe data de 30 septembrie, alaturi de reprezentanti de seama a folk-ului romanesc precum: Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii, care vor oferi patru ore de "slagare" de neuitat, poezii si balade de pus la suflet.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro.
Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Eveniment recomandat de 1801.ro


Piesa de teatru "Hipioti si bolsevici"


Locatie: Teatrul Arca
Ora: 20:00

De Amiel Gladsotne (Canada)
Regia: Felix Crainicu
Cu: Ela Ionescu, Lari Giorgescu, Mihai Cuciumeanu
Intrarea 15 lei
29 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod