Genti "sexy" pentru laptopul tau

Ca femeie si persoana impatimita de tehnologie, nu iti poti purta laptopul in orice geanta.

Ca femeie si persoana impatimita de tehnologie, nu iti poti purta laptopul in orice geanta. Aceasta trebuie sa fie incapatoare, dar sa si arate bine. Daca mai e si in ton cu tendintele, cu atat mai bine.


Gentile pentru laptop de la Juicy Couture sunt la moda si sunt realizate din velur, un material placut la atingere. Ai de ales dintre cele noua modele disponibile, cu preturi intre 98 si 128 de dolari. Un inconvenient este faptul ca acestea sunt disponibile doar in SUA sau in cele doua magazine Juicy Couture din Milano si Londra.


Pana cand vom putea cumpara gentile de la Juicy Couture, avem si in Romania doua branduri demne de luat in seama.

Primul este Crumpler, un brand cu o atitudine cool (sloganul Crumpler este "Crumpler te face sexy") si cu genti de calitate create pentru oameni inteligenti. Pe site-ul Crumpler (www.crumpler.ro) si in magazinele care le vand poti gasi nu mai putin de 21 de genti special create pentru laptopul tau. Poti alege Dentist's Wife, o geanta ciufulita care poate tine un laptop de 13" sau 15", fara toata agitatia de frezare de dimineata. "Considera aceasta geanta ca fiind mai dura decat Elena Ceausescu si intelege ca are si mai mult sex appeal", dupa cum scrie in prezentarea de pe site.
Alte genti au denumiri ca Russian King, Dark Side, Cheesy Disco sau Ugly Divorce. Dar acestea sunt doar cateva dintre ele. Gentile Crumpler pentru laptop au preturi cuprinse intre 164 si 855 de lei. Le gasesti pe site-ul laptopgear.ro.


De la Booq poti alege Mamba Pack, un rucsac cu exterior stralucitor si cu alura sport, realizat dintr-un material impermeabil ce ofera o protectie ridicata a laptopului, Mamba Saddle, geanta compacta ideala pentru un laptop de 13" sau 15" sau Mamba Sling, o geanta usoara, dar in acelasi timp incapatoare.

De fapt, toate gentile Booq sunt surprinzator de incapatoare. Preturile acestora incep de la 388 de lei (pentru Mamba Sling) si ajung la 476 de lei (Mamba Pack). Lista completa a magazinelor care vand gentile Booq se afla pe site.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod