Daca este joi, mergi la teatru, balet si concerte live!

La Teatru Arca se joaca piesa "Monged", de Garry Duggan, din a carei distributie fac parte Sorin Poama, Alexandru Potocean si Alexandru Fifea.

Despre ce este aceasta piesa? Pai, Ray e prieten cu Dave si Bernard e prieten cu Ray. Dave e traficant de droguri. Dave a primit dintr-o eroare mult mai multe pastile de Ecstasy decat ar fi trebuit. Cei trei se intalnesc in oras seara si merg impreuna la Ray acasa, unde Dave lasase ascunsa marfa. Bernard n-a mai luat Ecstasy pana acum... Mai departe vei descoperi singura...

Regia: Vera Ion;
Scenografia: Stefan Ungureanu si Amalia Dulhan;
Durata: 2h 20';
Pret bilet: 15 lei;
Ora: 19.30.

Daca ai pofta de o comedie "nebuna", iti recomand piesa "Avarul indragostit", de Cristi Juncu, dupa "Avarul" de Moliere.

Din distributie fac parte si Ion Chelaru, Dorina Chiriac/Andreea Samson, Marius Florea Vizante/Dragos Huluba, Bogdan Cotlet, Laura Cret, Serban Georgevici, Mirela Zeta, Angel Popescu, Ecaterina Tugulea si Dan Tudor.

Locatia: Teatrul de Comedie;
Data: 15 ianuarie;
Ora: 19:00;
Regia: Vlad Massaci;
Scenografia: Andu Dumitrescu;
Pret bilet: 15,90 lei.

Daca saptamana trecuta ai ratat ocazia de a vedea Lacul Lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski, maine, 15 ianuarie, esti invitata la reprezentatia celui mai cunoscut si mai iubit balet, pe scena Operei Nationale Bucuresti.

Cu incepere de la ora 18.30, artistii vor interpreta din nou povestea de dragoste dintre Siegfried si Printesa Lebada Odette. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0213.131.857 sau intrand pe www.biletelaspectacol.ro si se pot ridica de la casa de bilete a Operei Nationale din Bucuresti zilnic, intre orele 10-13 si 14-19.

Vrei si putina muzica? Nici eu nu am reusit sa ma hotarasc ce sa iti recomand, asa ca iti ofer mai multe variante: in Big Mamu (Splaiul Independentei nr. 2 B), incepand cu ora 21.00, ai parte de un live sustinut de Alex Tomaselli Blues Band.

In Suburbia (Str. Selari, nr. 19), tot de la 21.00, canta Cobe, Coercion; Excomandant (Str. Lipscani 19 - colt cu Victoriei), de la 21.00 ai seara folk, iar in SPICE CLUB (Str. Calea Victoriei nr. 21-23), te incanta, incepand cu 22.00, Timpuri Noi.

14 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod