Ce faci joi?

Am putea avea noi cateva rapunsuri pentru tine: un concert Vama, un vernisaj de fotografie, un spectacol de teatru sau un show stand up comedy.
Am putea avea noi cateva raspunsuri pentru tine: un concert Vama, un vernisaj de fotografie, un spectacol de teatru sau un show stand up comedy.

"Flori, filme, fete sau baieti", de Mimi Branescu


Cu: Sorin Poama, Mirela Oprisor, Andrei Mateiu, Simona Cuciurianu

Regia: Vlad Massaci
Scenografia: Dan Titza

"Flori, filme, fete sau baieti", de Mimi Branescu
Teatrul Act
Joi, 18 februarie, ora 19.00
Durata: 1 ora si 30 minute
Pretul biletelor: 25 lei integral si 20 lei redus

Vernisajul expozitiei de fotografie Rising High


"Documentand muncitorii de pe santierele de constructii din Bucurestiul contemporan, am incercat sa creez o reprezentare care sa trimita la imaginile propagandistice din perioada comunista. Avand in vedere ca formulele comuniste de reprezentare se bazeaza pe discrepanta dintre realitate si reprezentare, aceasta serie fotografica face o referire indirecta la conditia sociala precara a muncitorilor din vremurile recente.
In trecut muncitorul era glorificat in cadrul ideologiei anti-intelectuale si in consecinta imaginea sa era cosmetizata in buletinele de stiri, paradele aniversare si dansurile tematice televizate. Lucrarile mele preiau aceste strategii, prezentand imagini estetizante care par inscenate.

Relevanta acestei paralele rezida in faptul ca tipul de capitalism dezvoltat dupa 1989 ofera prea putina protectie pentru cei dezavantajati. Un alt argument in favoarea acestei alaturari intre comunism si capitalismul post-comunist este faptul ca Romania a cunoscut doua perioade de intensa dezvoltare imobiliara: prima in anii 70 si 80) iar cea de-a doua in ultimii 10 ani", declara Carmen Dobre.

Carmen Dobre (n.
1978) a absolvit Universitatea de Arte din Bucuresti in 2008, iar in prezent urmeaza Masterul de Studii Fotografice la Universitatea Leiden din Olanda. Mediul ei predilect este fotografia iar interesul sau tematic se concentreaza pe reprezentarea corpului uman ca purtator de valori sociale si culturale.

Vernisajul expozitiei de fotografie Rising High - Carmen Dobre
Joi, 18 februarie, ora 19:00
Galeria Mora

Expozitia poate fi vizionata in perioada 18 februarie-12 martie 2010
Luni - Vineri, orele 11:00-17:00

Stand up comedy - Sica & Natanticu


Daimon Sport Club
Joi, 18 februarie, ora 21:00

The VAMA Show


Vama revine in Club Tribute pentru o noua runda de distractie, energie si muzica buna. Se anunta multi wati pe secunda.
Baietii au pregatit un concert pe cinste si ofera conexiune de inalta viteza la doua ore de show.

Biletele se gasesc in reteaua Diverta, pe myticket.ro si la club. Alte informatii despre concertele si muzica VAMA se gasesc atat pe www.vamamusic.ro, cat si pe blogul personal al lui Tudor Chirila.

Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Gelu Ionescu – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.

The VAMA Show
Club Tribute
Joi, 18 februarie, ora 22:00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod