Ce faci in acest weekend?

Chiar daca vestile bune au cam inceput sa-si faca simtita prezenta tot mai rar, iata ca Eva.ro te imbie cu petreceri, concerte si o expozitie, ca sa-ti mai ridici moralul in acest weekend.
Chiar daca vestile bune au cam inceput sa-si faca simtita prezenta tot mai rar, iata ca Eva.ro te imbie cu petreceri, concerte si o expozitie, ca sa-ti mai ridici moralul in acest weekend.

Asadat, sambata in Club Fabrica vin cei de la La Plebe. Dupa ce au mai cantat in Romania de trei ori pana acum, trupa care se afla intr-un turneu numit "Brazo En Brazo", se intoarce.

In deschidere vor canta cei de la Perfect Zero For Infinity si Recycle Bin. Primii reprezinta un proaspat proiect bucurestean de post hardcore/emo/punk, format din Sorin (voce, E.M.I.L.), Vlad (chitara, voce, Pistol Cu Capse), Bebe (bas, Chester), Tavi (chitara) si Andrei (tobe, Pistol Cu Capse), in timp ce Recycle Bin sunt o trupa deja clasica pentru comunitatea punk rock bucuresteana, activand in undergroundul local de 3 ani si deschizand recent concertul trupei americane de ska The Toasters.

Concertul va face parte din seria de evenimente "Alternative Music Experience", care i-a mai adus in fata publicului bucurestean pe Subscribe si H2O.

La Plebe promit un nou show incendiar ce va combina furia pura punk rock cu sunete de trombon si trompeta, intr-o anarhie sonora dublata de cea obligatorie din public.
Concertul va avea loc pe data de 10 iulie in clubul Fabrica din capitala (Strada 11 iunie, nr. 50). Pretul unui bilet va fi de 20 ron, iar concertul va incepe la ora 20:00.

Daca vrei sa mergi la petrecere este bine sa ajungi in Elements Herastrau, incepand cu ora 23.00. Invitat special este Dj Andrea Corsari care vine direct din cele mai mari cluburi din strainatate.

La final te invitam sa mergi la vernisajul expozitiei "Prin ochelarii mei". Evenimentul va avea loc la La Historia, incepand cu ora 18.00.
9 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod