Cu ce se ocupă fondatorul MySpace după ce a vândut site-ul cu 580 de milioane de dolari

După ce a încasat aproape 600 de milioane de dolari pentru afacerea care l-a făcut celebru, Tom Anderson dovedeşte că ştie să se bucure de bani.
Cea mai inteligentă mişcare pe care o poţi face când vinzi o afacere de peste jumătate de miliard de dolari nu este să te apuci să faci din nou alţi bani, ci să te bucuri de viaţă. Este ceea ce face acum fondatorul reţelei de socializare MySpace, pe care acesta a vândut-o în 2005 pentru 580 de milioane de dolari. Ce credeţi că face acum cu aceşti bani? Ceea ce ar face orice om care nu mai vrea stres - călătoreşte. Mult. Iar asta se vede în fotografiile extraordinare pe care el le face acolo unde ajunge, relatează Bored Panda.

Tom şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie în 2011, iar acum călătoreşte în toată lumea, în căutarea imaginii perfecte.
Fie că se află în portul din Hong Kong, fie că explorează oraşul antic Bagan din Myanmar, fie că admiră luminile aurorei boreale de pe cerul Islandei sau munţii Oahu din Hawaii, escapadele acestui globe-trotter de lux te fac să-ţi doreşti să abandonezi cât mai repede computerul, biroul şi să porneşti la drum.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod