Au vândut tot ce aveau ca să vadă lumea: Au ajuns și în România și s-au întors cu cele mai frumoase poze

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Doi tineri din Argentina și-au vândut toate lucrurile și au pornit într-o călătorie incredibilă. Până acum au văzut 63 de țări și au făcut zeci de fotografii splendide.
Nicolás și Laura, doi tineri din Argentina, au renunțat la slujbele pe care le aveau, și-au vândut toate lucrurile și cu banii strânși au pornit la drum, dornici să cunoască lumea. Ceea ce a început ca un experiment distractiv s-a transformat într-un proiect turistic interesant, prezentat pe site-ul Vida de Viajes.

Cuplul a vizitat 63 de țări și s-a întors acasă cu o mulțime de fotografii splendide, iar acestea au devenit virale după ce au fost postate pe Instagram.

Nicolás și Laura, care se descriu pe rețeaua de socializare ca "un cuplu călător", au publicat pe Bored Panda câte o imagine reprezentativă din fiecare țară prin care au trecut. Au vizitat și România, așa că aveți un motiv în plus să le admirați fotografiile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod