Huacachina

15 locuri incredibil de frumoase de care nu ai auzit

Lencois Maranhenses

Parcul național Lencois Maranhenses, Brazilia

Situat pe malul Oceanului Atlantic, în nord-estul țării, include o sumedenie de lagune de turcoaz care se formează în fiecare an, în timpul sezonului ploios, de-a lungul dunelor de nisip. Este un mister cum ajung aici peștii și crabii, în fiecare an. Cea mai bună perioadă pentru a vizita acest loc fascinant este din iulie până în septembrie, când lagunele ating capacitatea maximă, recomandă Bright Side.

 

 

Marble Grotele Marble, Chile

Se află pe o peninsulă de pe Lacul Carrera din Chile. Această rețea uimitoare de peșteri a fost creată cu migală, de-a lungul mileniilor, de apă.

Pereții ca de cleștar formează un decor de poveste.

 

 

Darvaza Craterul Darvaza, Turkmenistan

Localnicii îi spun "Ușile Iadului": este un crater arzând, cu diametrul de aproximativ 60 de metri și cu o adâncime de 20 de metri. Cândva, o echipă de geologi a descoperit din greșeală o peșteră cu rezerve imense de gaz natural. Pentru a evita efectele dăunătoare asupra oamenilor și eventuala exploatare neautorizată, gazul a fost aprins, autoritățile crezând că se va consuma după câteva zile, dar focul arde și acum, după 45 de ani.

Acest fenomen fascinant atrage oameni din întreaga lume.

 

 

Las Lajas Sanctuarul Las Lajas, Columbia

Situată într-o strâmtoare de la granița dintre Columbia și Ecuador, această clădire în stil neo-gotic ascunde interioare fascinante. Turla bisericii se înalță la 45 de metri deasupra râului care șerpuiește printre stânci și cascade.

 

 

Dongchuan Dongchuan, China

Valea roșie din sud-vestul capitalei provinciei Yunnan, Kunming, nu este o destinație turistică, întrucât infrastructura lipsește în această zonă. Locul a fost descoperit abia pe la mijlocul anilor '90.

Peisajele formate din "petice" roșii și brune sunt colorate astfel de minereuri și de fosile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod