Huacachina

15 locuri incredibil de frumoase de care nu ai auzit

Popeye

Satul Popeye, Malta

Câteva căsuțe din lemn, construite inițial pentru musicalul "Popeye", în 1980, formează acest resort care mai include un parc de distracții. Un loc cu panorame splendide, din care poți pleca în excursii. Interiorul unora dintre căsuțe este același din timpul filmărilor.

 

 

Hillier Lacul Hillier, Australia

E greu de ajuns acolo, dar poți să-ți imaginezi plaje superbe cu nisip fin, păduri de eucalipt și cel mai... roz lac din lume. Lacul descoperit în 1802 și este situat pe insula Middle din sud-vestul Australiei, fiind accesibil doar cu avionul.

Culoarea ciudată persistă tot anul și se presupune că se datorează unor semințe sau micro-organisme, însă cercetările nu au confirmat această teorie, scrie Bright Side.

 

 

FloresInsula Flores, Portugalia

Inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, insula adăpostește un parc național cu floră și faună unice. Situată în cel mai vestic punct al Insulelor Azore, în largul coastelor Portugaliei, este acoperită aproape în întregime de flori de diferite culori. Tot aici se găsesc câteva izvoare, lagune, câmpuri pitorești, sate cochete, lacuri, vulcani și peșteri - un Paradis!

 

 

Saint Marcel d�ArdechePeștera Saint Marcel d’Ardeche, Franța

Acest refugiu a fost descoperit în 1836 de un vânător francez. Grotto de Saint-Marcel-D’ardèche (Saint-Marcel-d’Ardeche) se află în regiunea Rhône din Alpii francezi.

Este un labirint uriaș de peșteri și grote cu apă cristalină și roci colorate.

 

Setenil de las Bodegas, SpaniaSetenil de las Bodegas, Spania

Micul orășel din sudul Spaniei a fost construit cu opt secole în urmă, iar oamenii îl numesc "orașul de sub stânci". Aproape toate zidurile și acoperișurile caselor se află sub rocile imense de bazalt, protejându-i pe localnici de soare și de vânt.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod