Huacachina

15 locuri incredibil de frumoase de care nu ai auzit

Lumea este plină de destinaţii turistice foarte populare, deja aglomerate, dar şi de locuri incredibil de frumoase, de care nu ai auzit. Să evadăm puţin în aceste colţuri de Rai!

Multe locuri din lume nu reprezintă o atracție pentru turiști întrucât sunt greu accesibile. Dar vei vedea, aceste insule, peșteri, plaje, ape de azur, cascade și câmpuri dezvăluite de Bright Side sunt o desfătare pentru orice fericit care ajunge să le exploreze.

Huacachina, Peru

O oază splendidă în mijlocul unui deșert vast, asta este Huacachina. Drumul din Lima până la această insulă de verdeață durează cinci ore. Populația micii așezări este de numai 200 de locuitori. Poți să te rupi de lume și să explorezi în voie dunele de nisip din zonă.

 

 

Plaja ascuns? din Marieta Islands Plaja ascunsă din Marieta Islands, Mexic

Playa de Amor, cum îi spun localnicii, este o plajă secretă cu apă pură și o stoluri de păsări care trăiesc acolo. Poți ajunge în acest loc minunat doar pe apă, strecurându-te printr-un labirint de caverne.

 

 

Blagaj Blagaj, Bosnia-Herzegovina

Acest sătuc așezat în jurul unor mici cascade este străjuit de stânci și de apa cristalină. Căsuțele cochete și o mănăstire sunt construite sub o stâncă uriașă, în locul sacru în care dervișii și sufiții au ridicat primele lor refugii.

 

 

Isola BellaIsola Bella, Italia

Fără îndoială, această insulă de pe lacul Maggiore este una dintre cele mai frumoase din lume, precizează site-ul citat. Magnificul palat Borromeu este înconjurat de grădina supraetajată care include mai multe grote, terase și fântâni, și unde păuniise plimbă netulburați.

 

Falia SilfraFalia Silfra, Islanda

Localizată în Parcul Național Thingvellir, reprezintă o atracție pentru scufundători și aventurieri. Apa e atât de limpede, încât uiți la ce adâncime te afli - poți să vezi clar până la 300 de metri în jos!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod