10 filme impresionante despre sfârşitul lumii. Te fac să apreciezi viaţa!



Exodus: Gods and Kings (2014)

Când Ramses respinge rugăminţile lui Moise de a lăsa poporul acestuia să plece, Egiptul este lovit de o serie de urgii şi de plăgi. Sfetnicii lui Ramses oferă explicaţii cu baze ştiinţifice pentru aceste fenomene care reprezintă spectacole în acelaşi timp palpitante şi groaznice.
Prima urgie soseşte după ce crocodilii din Nil încep să se atace unii pe alţii şi să atace marinari egipteni, cuprinşi de o sălbatică frenezie devoratoare. Apele însângerate şi învolburate dau Nilului culoarea roşie, lăsând la suprafaţă un covor de peşti morţi, privaţi de oxigen.
Broaştele invadează oraşul Pi Ramses şi chiar palatul lui Ramses, în căutare de hrană. După moartea batracienilor, roiuri de muşte ies din leşurile lor putrede, pline de viermi, iar străzile oraşului pe care Ramses l-a construit ca omagiu adus sieşi devin invizibile din cauza norului negru de muşte. Mişcările norului gros de muşte sunt cât se poate de distinctive, iar mişcările roiului de lăcuste care invadează ulterior oraşul sunt chiar mai neliniştitoare.
În continuare, aproape toţi egiptenii suferă leziuni şi bube pe piele.
Noaptea aduce grindină cât bolovanii, urmată de un roi uriaş de lăcuste.
18 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod