DiCaprio

10 actori celebri care au jucat infractori notorii

Monster (2003)


Filmul redă povestea lui Aileen Wuornos, una dintre femeile criminal în serie din America. Crucială pentru succesul  filmului a fost interpretarea de excepţie a lui Charlize Theron. Pentru pregătirea rolului din filmul Monster (2003), de exemplu, Charlize Theron a avut ocazia de a o cunoaşte pe Aileen Wuornos, prostituata din Florida care a fost executată în 2002 pentru uciderea a şase bărbaţi.
Actriţa a recunoscut: „La început, am fost total înspăimântată. Cea mai mare responsabilitate pe care ți-o asumi este legată de faptul că vorbim despre viața cuiva care nu mai este printre noi, și trebuie să încerci să prezinți experiențele prin care această persoană a trecut cu tot respectul de care ești în stare, dar în același timp să nu faci nici o concesie senzaționalului”.


Pentru a o interpreta pe Wuornos, Theron - care şi-a început cariera ca model În Africa de Sud, ţara sa natală, înainte de a veni ca balerină în Statele Unite alături de Joffrey Ballet – a luat în greutate aproximativ 15 kilograme. La fel de importante în realizarea extraordinarei transformări fizice au fost eforturile extraordinarei make-up artist Toni G.
Regizoarea Patty Jenkins dezvăluie o poveste de dragoste înfiripată în ciuda ororilor și a patologicului care le caracterizează pe cele două protagoniste cu probleme de adaptare socială: Wuornos, o prostituată ratată, care își ucide majoritatea clienților, și Selby Wall (Christina Ricci), pe care părinții au trimis-o să locuiască la o mătușă din Florida pentru a se „vindeca" de homosexualitate.

7 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod