7 obiceiuri care te pot scapa de stresul de la birou

Stai inchis intre 4 petreti, o zi intreaga pe scaunul de la birou, cu ochii in monitor, cu termene limita si sute de e-mailuri care vin neintrerupt. Biroul tau este mereu plin de hartii si remindere.
Stai inchis intre 4 petreti, o zi intreaga pe scaunul de la birou, cu ochii in monitor, cu termene limita si sute de e-mailuri care vin neintrerupt. Biroul tau este mereu plin de hartii si remindere. Ti-ai dori sa ai toata viata pusa in ordine. Dar nu ai timp de asa ceva pentru ca esti pur si simplu prea stresat ca sa poti lua o pauza!

Mai jos vei putea gasi 7 sfaturi pe care, daca le urmezi, nu vei mai sta peste program, vei lucra mai repede si mai bine, fara sa fii stresat.

1. La inceputul zilei creeaza o lista cu prioritati.
E bine sa stii ce urmeaza sa faci, dar si cum poti integra sarcinile care mai apar in timpul programului.

2. Ai grija sa termini sarcinile cate una, pe rand. Altfel vei fi extrem de obosit la sfarsitul zilei. Iti faci munca mai repede si mai bine si esti atent la toate detaliile proiectului.

3. Oricata treaba ai avea, trebuie sa-ti iei pauza de masa. Asa te incarci cu energie, te detasezi de problemele de servici si creierul tau functioneaza mai bine.

4. Bea cat mai multe lichide, te vor tine in priza si te ajuta sa eviti durerile de cap.
Ai grija, atunci cand stai mult in fata monitorului sunt sanse mari sa te deshidratezi.

5. Te poti racori in pauze cu cate un pahar de Nestea ceai verde cu capsuni si Aloe Vera. Antioxidantii din ceaiul verde te ajuta sa te mentii sanatos , sa ai o stare generala de bine si iti protejeaza organismul in mod natural.

6. Pe parcursul fiecarei zile de lucru alterneaza pauzele cu momentele de concentrare si vei descoperi ca vei fi mult mai productiv. Nimeni nu poate lucra incontinuu.

7. Inainte sa pleci acasa, ai grija sa iti faci curat pe birou.
Dimineata nu vei fi intampinat de haos si iti vei incepe ziua bine.
Incearca sa-ti faci propriul ritual la birou. Alege din aceste sfaturi ce ti se potriveste, adauga ce mai crezi tu ca poate sa-ti faca orele de lucru mai usoare si scoate la imprimanta lista, pentru ca intr-un mediu stresant este usor sa uiti ca vrei sa faci ceva bun pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod