Îngheţata vegană unicorn, cea mai sănătoasă. O poţi face acasă şi nu are coloranţi - VIDEO

O vezi atât de colorată încât sigur te gândeşti că e plină de coloranţi. Dar, această îngheţată este una dintre cele mai sănătoase, deoarece conţine numai ingrediente naturale!

După trendul cu tăţeiii unicorn sau toastul sirenă care au făcut furori pe reţelele de socializare, acum vine rândul îngheţatei vegane în culorile curcubeului. Nu conţine coloranţi, ci este realizată numai din ingrediente naturale pentru a obţine acest efect spectaculos. Trebuie să o încerci şi tu, deoarece se face foarte rapid acasă şi conţine numai două ingrediente: lapte de cocos şi fructe.

Cu siguranţă ai căutat foarte multe reţete de îngheţată sănătoasă pe care să o poţi face acasă şi la care poţi să controlezi cantitatea de zahăr sau de lactate.

Această îngheţată vegană nu conţine lactate, nici zahăr, poate doar dacă vrei să-i adaugi tu puţină miere de albine, în funcţie de gusturile tale. De aceea, va fi îngheţata perfectă pentru întreaga familie pe care o puteţi savura fără griji în zilele caniculare de vară.

Iată cum să prepari cea mai bună şi sănătoasă îngheţată vegană unicorn!


Ai nevoie de:

  • 1/2 cană de căpşuni pe care să le mixezi în robot
  • 1/2 cană cu afine mixate
  • 1/2 cană cu mango
  • 1 linguriţă cu spirulină
  • 2-3 linguriţe de miere (pe care le poţi folosi pentru a îndulci piureurile din fructe)
  • 4 căni cu lapte de cocos gras (după ce stă la frigider se ia grăsimea care se adună la suprafaţă şi se bate bine cu mixerul).

Se amestecă fiecare piure de fructe cu câte o cană de frişcă bătută din lapte de cocos pentru a obţine o cremă colorată şi gustoasă.
Spirulina se amestecă împreună cu cealaltă cană de frişcă bătută din lapte de cocos.
Apoi se toarnă toate într-un caserolă, se trece un cuţit prin amestec pentru a forma intercala culorile şi se lasă la congelator 2 ore.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod