Lucruri pe care nu le apreciai în copilărie

Nimeni nu apreciază copilăria până când nu crește. Nu îți place să fii tratat ca un copil și visezi să ajungi adult, pentru a lua propriile decizii.
Însă iată câteva lucruri pe care nu le apreciai în copilărie și de care s-ar putea să îți fie dor acum!

De ce lucruri pe care nu le apreciai în copilărie ți-e dor?

1. Pachetul de la prânz


Cât timp a trecut de când ți-a pregătit altcineva pachetul de la prânz? Probabil că mama ta se trezea înaintea tuturor pentru a-ți pregăti micul dejun și pachetul de la prânz, toate acestea strecurate în programul ocupat al oricărei mămici.

2. Trezirea de dimineață


Îți aduci aminte când te trezeai dimineața și nu erai obosit deloc? Acum, probabil că te trezești dimineața destul de greu și trebuie să te pregătești pentru birou. Nu îți este dor de momentele în care te trezeai dimineața, fără nicio grijă și fără să fie nevoie să îți faci cafeaua pentru a putea funcționa normal?

3. Speranța că toate visurile ți se vor împlini


În momentul în care te maturizezi, viața pare să aibă alt sens. Cu toate acestea, s-ar putea să te întrebi mereu în ce direcție merge viața ta acum, la vârsta pe care o ai.
Uneori, ne dorim să ne întoarcem în timp, când totul era mai simplu și nu ne făceam griji cu privire la nenumărate aspecte ale vieții.

4. Ușurința cu care îți făceai prieteni


Este mult mai ușor să legi prietenii atunci când ești mic. Mergi la orice copil, nu contează dacă este mai mic sau mai mare, și te joci. Când ești matur, oamenii s-ar întreba dacă nu ești un ciudat în momentul în care ai merge la ei pe stradă și i-ai întreba dacă nu vor să fie prietenii tăi.

5. Lipsa grijilor


Când ești o persoană matură, există posibilitatea să îți faci griji și când vine vorba de planurile pentru vineri seara. În copilărie, nu exista această problemă, totul era decis pentru tine.
Nu trebuia să îți faci griji cu privire la întâlnirile de familie sau ce faci în weekend. Iar acum trebuie să plănuiești cu o săptămână înainte chiar și ieșirea la o cafea cu cea mai bună prietenă, pentru că programul tuturor este incredibil de ocupat.

6. Somnul de la prânz


Nu voiai niciodată să dormi la prânz, pentru că exista un milion de alte lucruri mult mai interesante decât somnul. Dar de câte ori nu ți-ai dori să iei o pauză de la birou și să dormi la prânz?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod