ciorbă

Greșelile mari pe care le faci atunci când gătești supă sau ciorbă. 5 greșeli de evitat în bucătărie

Nu e greu să pregătești o supă sau o ciorbă gustoasă, dar asta nu înseamnă că nu poți ține cont de câteva sfaturi ale bucătarilor pricepuți pentru un rezultat și mai delicios.
Pentru a face o supa sau o ciorba ca la mama acasa, trebuie sa tii cont de anumite sugestii ale specialistilor in bucatarie. Sunt anumite greseli pe care le comiti si pe care le poti evita, daca te documentezi inainte.

Greselile mari pe care le faci atunci cand gatesti supa sau ciorba. 5 greseli de evitat in bucatarie


Iata care sunt greselile mari pe care le faci atunci cand pregatesti supa sau ciorba.

1. Folosesti vegeta sau concentrate de legume din comert pentru a da gust supei. Aceste produse care se gasesc de obicei pe rafturile supermarketurilor contin mult sodiu si alte arome artificiale.
Vei obtine o supa sarata si cu un gust artificial, uneori neplacut. Cel mai bine este sa folosesti legume proaspete, din gradina sau cumparate din piata, de la tarani.

2. Gatesti supa/ciorba la foc mare. Ciorbele si supele trebuie pregatite la foc mic. Esti in graba, probabil, si crezi ca, daca dai focul mai tare, ciorba va fi gata mai repede. Gresit! Seteaza flacara la nivel mic spre mediu pentru ca ciorba sa fiarba alene, pentru ca aromele sa aiba timp sa se imbine, iar rezultatul final sa fie gustos.
Citeste continuarea pe WOWbiz.ro!
wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod