tort cu scorțișoară

Cea mai bună reţetă vegană: tort cu scorţişoară și ganache de ciocolată neagră

Ai hotărât să adopți un stil de viață vegan pentru mediu sau pentru că așa ai simțit? Începe Postul Paștelui și vrei să îl urmezi cu dedicație, dar parcă ți s-a făcut o poftă de dulce căreia nu îi poți rezista? Avem pentru tine cele mai bune recomandări!

Descoperă mai jos cea mai bună rețetă vegană, un adevărat deliciu, un preparat decadent și incredibil de sănătos! Vezi de ce adorăm tortul de ciocolată cu scorțișoară și ganache de ciocolată neagră!

Tort de ciocolată cu scorțișoară și ganache de ciocolată neagră: un deliciu!

Nu încape în cuvinte gustul savuros al preparatului despre care îți vorbim azi, dar nici superbeneficiile sale. Crezi că nu e posibil, precum spun americanii, să ai prăjitura și să o și mănânci? Te contrazicem! Rețeta de mai jos e superbună și extrem de sănătoasă, minunată pentru vegani, dar și pentru cei care țin post.

Un tort bogat, fără gluten, fără lactoză și numai cu ingrediente benefice, rețeta pe bază de tărâțe de psyllium integrale de la ORGANIC INDIA e un desert fabulos.

Apreciem din compoziția sa mai ales extraordinarele tărâțe, sursă de fibre, susținând digestia și prevenind bolile de inimă. Mai mult, psyllium sunt un vis pentru orice cofetar și patiser, deoarece conferă structură preparatului și absorb umezeala, astfel că vor sta la baza celor mai bune torturi din lume.

Ne crezi sau nu, tortul de ciocolată e și foarte ușor de preparat. Nu ai nevoie decât de ingredientele magice, de un strop de răbdare și dragoste și de o formă specială.
Dacă nu o ai însă, poți pregăti desertul și într-o tavă obișnuită, la cuptor, pe hârtie de copt: atât este de versatil! Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod