Eduárd Novák, campion paralimpic la ciclism, ambasadorul Fresh Corner în România: „MOL a fost pentru mine un adevărat coechipier de-a lungul timpului“



Eduárd Novák, singurul campion paralimpic la ciclism al României, este ambasadorul Fresh Corner în România

Indiferent dacă se află pe două sau pe patru roți, Eduárd Novák își ia binemeritatele pauze la stațiile MOL cu Fresh Corner. Nu este atras doar de gustul perfect al cafelei, ci și de efectul acesteia: pentru ciclişti, cafeaua a fost şi a rămas o sursă de energie importantă pe distanţele lungi.

„Fresh Corner este un loc prietenos, primitor, unde mă simt bine întotdeauna – ne-a povestit Eduárd Novák. Aparatul de cafea este practic, ușor de folosit, și ne putem prepara numeroase specialități de cafea, cu diverse arome inedite. Nu pot părăsi un Fresh Corner fără un sendviş proaspăt sau un croissant crocant.”

“Mă bucur să fiu alături de Fresh Corner în cadrul acestei campanii deoarece MOL a fost pentru mine un adevărat coechipier de-a lungul timpului. Sunt o persoană foarte dinamică, mă deplasez atât cu mașina cât și cu bicicleta pe distanţe foarte lungi. Ca idee, merg aproximativ 100 de kilometri pe zi cu bicicleta. Indiferent dacă sunt pe două sau pe patru roți, pauzele mi le petrec la Fresh Corner. Apreciez atmosfera prietenoasă şi oferta variată, de calitate. Cafeaua, de exemplu, este extrem de importantă, pentru că îmi dă energie necesară drumurilor lungi şi mai ales în timpul curselor sau antrenamentelor de ciclism”, a declarat Eduárd Novák.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod