Eduárd Novák, campion paralimpic la ciclism, ambasadorul Fresh Corner în România: „MOL a fost pentru mine un adevărat coechipier de-a lungul timpului“



Sportivul ne-a povestit cu pasiune despre viitor, despre cum se pregăteşte pentru Jocurile Paralimpice din 2020 şi ce îl motivează.

“Competițiile, rezultatele, condiția fizică bună. Toate acestea înseamnă o motivație la fel de puternică, așa că pot să continui antrenamentele cu același elan ca pe vremuri. Mă aflu în faza în care am câștigat totul în carieră, nu am cum să obțin succese mai mari, dar dacă aș putea să urc din nou pe podiumul olimpic la 44 de ani, printre cei care au 20 de ani, ar fi o nouă realizare semnificativă. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru acest lucru. M-am calificat deja, iar în perioada rămasă până la Jocurile Olimpice de la Tokio adun puncte de calificare pentru alți sportivi din România, pentru ca ei să poată participa. În 1996, când am avut accidentul, mă pregăteam pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano, tot din Japonia. Nu am ajuns acolo în calitate de patinator de viteză și, de asemenea, nu va fi prima participare la o olimpiadă în Japonia, ci ultima,” a povestit sportivul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod