fistic

Delicii cu fistic: 3 rețete pentru desertul ideal

Considerat un superaliment, fisticul are numeroase beneficii pentru sănătate. Descoperă cum îl poți folosi în câteva variante delicioase de desert!

Îți dă energie, reduce colesterolul, previne diabetul, scade tensiunea arterială, ajută digestia, te scapă de grăsimea de pe abdomen, contribuie la regenerarea celulară - și câte nu mai face! Fisticul are atâtea proprietăți benefice, încât nu trebuie să lipsească din dieta ta. Iată câteva deserturi irezistibile pe care le poți face cu fistic!

Biscotti cu fistic şi merişoare


Un desert delicios, ideal pentru micul dejun, la cafea, sau pentru o zi încărcată la serviciu, aceşti biscuiţi sunt plini de energie şi de arome care te împing să-i ronţăi pe toţi.

Vezi AICI cum îi prepari!

Prăjitură neagră cu fistic


Este savuroasă, elegantă și sofisticată. Cantitățile calculate pentru această rețetă sunt pentru opt porții. Ai rețeta AICI!


Biscuiți cu fistic și caise


Iata un tip de desert englezesc, ce poate fi servit și ca aperitiv sau gustare, care se poate prepara în mai puțin de o oră, ideal mai ales dacă ai invitați vegetarieni... sau copii! Descoperă AICI rețeta!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod