De ce să mănânci desertul înaintea felului principal: beneficiile sunt mai mari decât am crede!

Trebuie să recunoștem, chiar și unele dintre persoanele care mănâncă foarte sănătos mai cad uneori în patima dulciurilor și nu pot rezista în fața unui desert delicios.
Trucul este să le consumi însă cu măsură, deoarece pot adăuga multe calorii suplimentare în dieta ta și probabil nu îți dorești să acumulezi kilograme în plus. 

Te poți răsfăța, din când în când, fără să îți modifici regimul și fără să ai de-a face cu surplusul de kilograme. Potrivit unui studiu recent, totul are legătură cu momentul în care mănânci desertul: înainte sau după felul principal. Dacă alegi dulciurile înainte de masă, vei ajunge să consumi mult mai puține calorii, susțin cercetătorii.

De ce să mănânci desertul înaintea felului principal


Oamenii de știință de la Asociația Psihologică Americană au publicat o cercetare, în cadrul căreia au comparat rezultatele provenite de la patru experimente diferite.
În cadrul acestora, s-a observat momentul în care participanții au consumat desertul, dar și tipul de dulcuri. Unul dintre acestea a avut loc într-o cantină, iar în privința celorlate trei, s-au analizat trei site-uri diferite care livrau alimente. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod