Cum te menții în formă și ce să mănânci când nu ai timp să gătești?

Într-o lume a vitezei, e greu să ne menținem în formă. Lipsa timpului își spune cuvântul, de cele mai multe ori. Nu-ți face griji! Există soluții la îndemâna oricui, important e să te informezi bine.
Atunci când nu ai timp să gătești, îndreaptă-ți atenția către produsele din frigider. Este important să ai întotdeauna la îndemână gustări sănătoase, fructe și legume. 

Astăzi vorbim despre tofu, o brânză de soia, care nu ar trebui să-ți lipsească din casă.
Este ideală atât pentru persoanele care nu consumă alimente de origine animală, cât și pentru cele care își doresc o siluetă de invidiat.

Ce fel de tofu ar trebui să alegi?


Îți recomandăm Tofu de la Inedit pentru că acesta se obține din lapte de soia, la care, pentru varietatea gustului, se adaugă ingrediente naturale, precum semințe de chimen, vârfuri de mărar, fulgi de ardei. De asemenea, este disponibilă și o variantă de tofu afumat printr-o metodă tradițională (lemn și rumeguș de fag), cât despre varianta în saramură, ei bine, aceasta este obținută din apă de izvor și sare de mare. Iată și motivul pentru care spuneam că e bine să te informezi înainte!


Găsești mai multe informații despre Tofu de la Inedit aici.

Care sunt avantajele consumului de tofu?

1. Potolește foamea
Brânza tofu este suficient de sățioasă, astfel încât poate constitui baza unui prânz sau a unei cine. O poți consuma alături de legume într-o salată sau la micul dejun alături de o omletă din albușuri.
 
2. Te ajută să slăbești
Pentru că este săracă în calorii, brânza tofu este ideală atunci când vrei să pierzi câteva kilograme. De asemenea, este o sursă excelentă de proteine.
 
3. Întârzie semnele de îmbătrânire
Vitamina E, dar și izoflavonii, acționează împotriva radicalilor liberi, responsabili cu îmbătrânirea țesuturilor.
 
4. Conține Omega 3
Datorită conținutului de Omega 3, brânza din soia scade colesterolul și ajută sângele să se mențină fluid. De asemenea, scade nivelul trigliceridelor.
 
5. Previne apariția anemiei
Conținutul bogat de fier și cupru ajută la producerea hemoglobinei, astfel că previne apariția anemiei. Consumă brânza tofu mai ales în perioadele stresante.
 
6. Bogat în calciu
Tofu este recomandat tuturor femeilor, mai ales celor aflate la menopauză, dar și persoanelor care au predispoziție la osteoporoză sau afecțiuni ales sistemului osos. 

Acestea fiind spuse, dacă vrei sa te menții în formă, asigură-te că ai întotdeauna brânză tofu și legume în casă. 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod