Cum să te îngrași rapid?

În timp ce oamenii din jurul tău probabil că vorbesc despre slăbit, tu poate că vrei să te îngrași rapid. Dar ți se pare că toată lumea este împotriva ta. Chiar și magazinele.
Îți sar în ochi toate produsele cu puține grăsimi, fără zahăr și pline de chimicale procesate. Trebuie să realizezi că bolile cardiace și colesterolul te pot afecta și dacă ești o persoană slabă. O creștere sănătoasă în greutate poate fi realizată, dar numai cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat, mișcare și un stil de viață sănătos. Iată cum poți să-ți iei la revedere de la un corp slab și să te îngrași rapid!

Trucuri care te ajută să te îngrași rapid


Există câteva modele importante de alimentație de urmat atunci când vrei să te îngrași. Este important să îți amintești să mănânci des și să mănânci sănătos. Simplele înlocuiri te pot ajuta să îți mărești numărul de calorii fără a mânca prea mult sodiu, zahăr sau chimicale.
Bea sucuri naturale și/sau lapte la mese în loc de apă. Dacă decizi să bei un shake cu proteine la masă, bea și apă. Asigură-te că mănânci bine la micul dejun și la cină, iar la prânz mai puțin. Multivitaminele, sucurile din fructe și legume dimineața te pot ajuta pe termen lung. Organismul poate transforma grăsimea în mușchi cu ajutorul proteinelor de la cină. Mănâncă nuci ca gustări pe parcursul zilei.

De asemenea, apelează la proteinele din ouă, carnea de curcan sau pui, brânză și lapte. Untul de arahide te ajută să adaugi extra calorii la orice masă. Ia nuci și ciocolată neagră cu tine, astfel încât să poți ronțăi atunci când îți este foame.

Ce exerciții ar trebui să faci dacă vrei să te îngrași rapid?


După ce incluzi o dietă sănătoasă în viața ta, trebuie să îi spui corpului unde să aplice aportul caloric. Nu trebuie neapărat să îți faci un abonament la sală, dar este important să faci exerciții cu greutăți.
Acestea sunt ieftine și pot fi folosite pentru o varietate de exerciții de întărire a brațelor. Fă flotări pe parcursul zilei. Chiar dacă poți face doar 10-20, poți repeta acest lucru de 5 ori pe zi.

Cumpără-ți o saltea de yoga și fă yoga sau stretching. Este ușor să faci mușchi. Dar mușchii puternici și flexibili fac parte dintr-o altă categorie. Nu vrei să îți pierzi mobilitatea în timp ce iei în greutate. Asigură-te că faci exerciții de stretching înainte de a ridica greutăți, vizează grupuri diferite de mușchi în fiecare zi și nu renunța la rutina de yoga sau plimbări / jogging. Aceste sfaturi te vor ajuta să te îngrași, fără a-ți pune în pericol sănătatea, viteza sau energia. 

Cum să-ți menții greutatea


Mentenanța este cea mai importantă parte a câștigului în greutate. Trebuie să menții aceste obiceiuri pe care le folosești pentru a lua în greutate.
Dacă începi să renunți la rutina sănătoasă pe care o urmezi, vei pierde rapid ceea ce ai câștigat. Este nevoie de doar 2 luni de inactivitate pentru a distruge ani de antrenament. Stabilește-ți obiective și atinge-le. Găsește modalități de a-ți schimba rutina atunci când te plictisești de cea veche.

Varietatea face viața mai ușoară, așa că schimbă aromele alimentare și exercițiile de rutină după cum este necesar pentru a te menține în formă. Dacă știi că vei rata o sesiune de exerciții, compensează pe parcursul zilei. Continuă să aduci calorii corpului pentru a ajuta sistemul intern să lucreze. Tratează-ți corpul ca pe o mașină. Fă întreținerile de rutină și vei fi în stare de orice.
Și nu în ultimul rând, consultă-ți medicul în mod regulat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod