Alicia Silverstone te învaţă să scapi de migrene. Alimente recomandate

Vedeta obişnuieşte să consume la micul dejun un terci din mei cu legume. Această cereală este o sursă bună de magneziu care alungă durerile de cap.

Serialul "Clueless" sau videoclipul "Crazy" de la Aerosmith sunt câteva dintre rolurile prin care s-a făcut remarcată Alicia Silverstone. Actriţa în vârstă de 37 de ani a devenit vegană (nu consumă produse de origine animală) la acurtă vreme după ce a terminat de filmat serialul său de succes "Clueless" şi de atunci s-a implicat în diverse acţiuni de promovare a stilului de viaţă sănătos.

A publicat şi o carte cu reţete vegane "The Kind Diet" şi are un site (thekindlife.com) prin intermediul căruia promovează acest stil de alimentaţie.

La micul dejun, actriţa preferă să mănânce un terci din mei cu legume, după cum susţine pe site-ul său. Fiind pasionată de alimentaţia sănătoasă, frumoasa actriţă împărtăşeşte pe site-ul său multe sfaturi pe care le urmează în viaţa ei de zi cu zi. Recent, ea a scris despre cele mai bune alimente care alungă migrenele şi le recomandă cu cea mai mare încredere spre a fi consumate cât mai des. Iată care sunt acestea:

1. Spanacul


Conţine vitamina B2 sau riboflavină care este esenţială în lupta împotriva migrenelor. Spanacul este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bogate surse de riboflavină.



Foto: Facebook (Alicia Silverstone cu soţul său Christopher şi fiu Bear Blu)

 

2.Meiul


Conţine magneziu care are rolul de a preveni apariţia migrenelor. Vedeta recomandă terciul de mei cu legume la micul dejun. Asigură nutrienţi esenţiali şi este o masă săţioasă.


3. Uleiul de măsline extravirgin


Numeroase studii atestă efectul uleiului de măsline în reducerea migrenelor. Datorită bogăţiei în acizi graşi omega-3, uleiul de măsline este un antidot esenţial pentru durerile de cap persistente.


Foto: Facebook (Alicia Silverstone cu soţul său Christopher şi fiu Bear Blu)

 

4. Apa


Deshidratarea corpului poate să cauzeze migrene, aşa că înainte de a lua orice medicament vedeta recomandă consumul de apă plată.


5. Seminţele de in


Sunt la fel de eficiente precum uleiul de măsline, tot datorită conţinutului bogat în grăsimi sănătoase care sunt esenţiale pentru buna funcţionare a creierului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod