7 alimente care îți ajută genele să crească lungi și dese

Mama Natură nu a fost generoasă cu tine la capitolul gene? Există mai multe modalități prin care poți îmbunătăți și/sau grăbi procesul de creștere al genelor tale.
De exemplu, ai putea utiliza diverse uleiuri esențiale, poți lua o pauză de la masaj sau îți poți masa pleoapele, dar cel mai ușor mod prin care poți avea genele la care visezi este să îți schimbi felul de a mânca. Totul stă în alimentație și în felul în care îți diversifici mesele de zi cu zi.

Nu este nimic complicat! Important este să consumi alimente sănătoase și delicioase de care să nu beneficieze numai genele tale, ci întreg corpul.

Ouăle


Părul și genele sunt compuse din cheratină, iar alimentele bogate în proteine, precum ouălele, ajută organismul să obțină cantitatea potrivită de aminoacizi pentru a produce cheratină.
Dacă incluzi acest aliment în alimentația ta, genele tale vor deveni lungi și puternice.

Somonul


Somonul este o sursă de acizi grași Omega-3, vitamina D și vitamine B. Acizii grași Omega-3 îți protejează genele împotriva ruperii și a rupturilor și a căderii. Vitaminele D și B îmbunătățesc creșterea genelor.

Nucile


Nucurile oferă organismului tău acizi Omega-3 și vitamina E. Acizii grași împreună cu vitamina E transportă sângele și oxigenul către foliculii de păr. Crește fluxul sanguin și întărește foliculii de păr.
Vă ajută să vă mențineți genele în loc pentru mai mult timp și grăbesc procesul de creștere. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod