Relațiile de iubire în timpul pandemiei de Coronavirus: Ce viitor au, conform psihologilor

Pandemia de COVID-19 și, în special, măsurile de autoizolare, au schimbat semnificativ dinamica multor cupluri.
Odata cu impunerea autoizolarii din aceasta primavara, multe cupluri au fost puse intr-o situatie total neasteptata: fie se muta impreuna, fie isi asuma o relatie la distanta pe o perioada nedeterminata. Aceasta alegere a fost extrem de dificila, iar relatiile in pandemie au devenit, brusc, mai complicate decat ne-am fi asteptat.

Pentru unele cupluri, mutarea „fortata” in aceeasi casa a venit natural, partenerii planificand deja acest lucru de ceva vreme. Astfel, masurile impuse de autoritati au fost doar un imbold in plus pentru a face pasul firesc.

Pe de alta parte, cum ramane cu proaspetele cupluri ce nu erau pregatite sa se mute impreuna sau nici macar nu purtasera o discutie pe aceasta tema?

Relatiile in pandemie: Trecerea fortata la urmatorul nivel


Majoritatea celor ce se aflau intr-o relatie relativ recenta a ales mutarea in aceeasi locuinta, in detrimentul pastrarii distantei.
Un studiu efectuat recent pe 365 adulti din Marea Britanie arata ca 36% dintre participanti simt ca doua luni de locuit impreuna in pandemie s-au simtit ca doi ani de relatie serioasa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod