5 rezoluţii pentru un an 2015 sănătos. Cum să te ţii de ele?

Somnul, dieta şi exerciţiile fizice sunt primele lucruri la care trebuie să lucrezi pentru a te asigura că vei avea un corp tonifiat şi plin de vitalitate.
Sportul şi alimentaţia sănătoasă sunt principalele puncte la care ţi-ai propus să mai lucrezi în anul care vine? Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru se resimte dacă nu face mişcare cu regularitate şi mâncăm haotic. De aceea, dacă vrei să apuci taurul de coarne şi să te asiguri că vei avea un corp tonifiat trebuie să îţi aduni voinţa. Acum, la început de an nou îţi vine mai uşor să te apuci de proiectele bifate pe lista de priorităţi, însă trebuie să te asiguri că nu te lasă voinţa după primele două luni ale anului.

Iată ce trebuie să faci anul acesta ca să fii sănătoasă:


1. Asigură-te că dormi suficient


Acesta este un aspect important de care corpul are nevoie pentru a se regenera. Nu ignora somnul şi nu pierde multe nopţi prin cluburi, ci încearcă să faci totul cu măsură.
Somnul ajută corpul să se refacă, îmbunătăţeşte funcţiile tuturor organelor şi te menţine tânără. Fă-ţi un orar strict de somn de la care să nu te abaţi decât în rare cazuri.


2. Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi


Apa plată şi ceaiurile din plante medicinale sunt esenţiale pentru hidratarea corpului. De asemenea, legumele proaspete, verdeţurile şi fructele crude asigură un aport însemnat de apă, precum şi de vitamine şi minerale. Consumă-le în stare crudă pentru a hidrata corpul şi a-l hrăni cu nutrienţi esenţiali.
Ca să te asiguri că vei consuma suficientă apă în fiecare zi, pune pe biroul tău o sticlă cu apă din care să consumi pe parcursul zilei. Dacă eşti pe afară, pune sticla în poşeta pentru a o avea mereu la îndemână.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod