3 sandvișuri delicioase pentru oamenii activi

Atunci când ai o viață activă, știi cât de greu este să-ți menții energia. Cu siguranță ai întâlnit persoane foarte ocupate care au probleme cu greutatea sau care au o alimentație dezordonată.
Dacă și tu ai o viață activă, află că nu ai nevoie de energizante, mai multă cafea sau ciocolată, ci de o alimentație inteligentă bazată pe proteine. Și nu, nu ai nevoie să investești foarte mult timp în bucătărie.

Iată 3 idei de sandvișuri delicioase și energizante pentru oameni activi:

1. Sandviș cu ou și pastă de tofu cu sos de muștar
 
Ingrediente:

 
- Tartinero cu sos de muștar
- 2 ouă fierte tari tocate mărunt
- 2 felii de pâine integrală de grâu sau secară
- 4 frunze de salată
- sare și piper
- ceapă verde (opțional)

Mod de preparare:
Fierbe cele două ouă timp de 8 minute din momentul în care apa a început să dea în clocot, apoi lasă-le în apă rece până când ajung la temperatura dorită. După ce s-au răcit, toacă-le mărunt și pune-le într-un bol. Peste ouă, adaugă 3-4 linguri de Tartinero cu sos de muștar de la Inedit, ceapă verde tocată mărunt, sare și piper, după gust. Amestecă toată compoziția, apoi pune un strat de un centimetru pe feliile de pâine. Frunzele de salată se pot pune întregi peste compoziție.

Poftă bună! Tocmai ai obținut un sandviș delicios, bogat în proteine!

Găsești mai multe detalii despre Tartinero cu sos de muștar aici.

2. Hotdog din tofu
Ingrediente:

- batoane din tofu simple sau picante de la Inedit. Preparate din ingrediente atent selecționate, bogate în proteine și fără conservanți, batoanele din tofu pot fi consumate fierte, prăjite sau fripte.
- muștar dulce
- ketchup
- chiflă 

Aceste batoane din tofu sunt bogate în proteine și nu au conservanți. Așadar, le poți consuma fără grijă de fiecare dată când ți-e poftă de un hotdog.
Fierte, fripte sau chiar prăjite sunt numai bune într-o chiflă proaspătă cu muștar și ketchup dulce. 
Dacă îți dorești mai mult decât un hotdog simplu, poți adăuga în sandvișul tău și câteva felii de ridichi, ceapă roșie și salată verde. 
 
Găsești mai multe informații despre batoanele din tofu de la Inedit aici.

3. Sandviș cald cu tofu
Ingrediente:

- tofu fără saramură de la Inedit
- 2 căței de usturoi tocați mărunt
- ceapă
- 2 felii de pâine
- 3-4 felii de avocado
- 1 lingură sos de soia
- o lingură de muștar
- 1 lingură sirop de arțar
- 1 lingură apă
 
Mod de preparare: 
Pune într-un bol siropul de arțar, sosul de soia, usturoiul zdrobit și o lingură de apă. Amestecă bine, apoi lasă toful la marinat timp de o oră. Între timp, caramelizează ceapa în jumătate de lingură de ulei la foc mic timp de 30-60 de minute. Pentru o caramelizare uniformă este necesar să folosești o tigaie cu fundul gros. Se amestecă la fiecare câteva minute și se adaugă puțină apă în tigaie, numai dacă este necesar (dacă dă semne că se usucă).
Pune ceapa pe o farfurie și în aceeași tigaie rumenește bucățile de tofu pe toate părțile. Când tofu a căpătat o culoare aurie, pune-l deoparte și rumenește puțin și feliile de pâine. 
Unge feliile de pâine cu muștar, adaugă ceapa caramelizată, bucățile de tofu și câteva felii de avocado.

Poftă bună!

Mai multe informații despre tofu fără saramură de la Inedit găsești aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod