clătite

3 rețete de clătite americane: Un spectacol dulce

Clătitele americane au devenit faimoase datorită filmelor de la Hollywood în care personajele le consumă la micul dejun, dar și pentru că tot mai multe persoane le-au încercat și s-au îndrăgostit de ele. Nu doar că sunt delicioase, dar sunt și foarte simplu de preparat.

Iată trei rețete pe care să le încerci!

Clătite americane cu afine


Clătitele americane au devenit faimoase datorită filmelor de la Hollywood în care personajele le consumă la micul dejun, dar și pentru că tot mai multe persoane le-au încercat și s-au îndrăgostit de ele. Nu doar că sunt delicioase, dar sunt și foarte simplu de preparat. Vezi AICI rețeta!

Clătite americane la cuptor, cu piersici și căpșuni


Spre deosebire de clătitele clasice, cele americane sunt pufoase și par mai degrabă prăjituri în toată regula.

De aceea poți folosi aluatul și la cuptor, în tavă. Iată cum să prepari o prăjitură delicioasă cu aluat de clătite americane. Ai rețeta AICI!

Clătite americane cu unt de arahide şi ciocolată


Clătitele sunt în topul preferinţelor atunci când vorbim despre un desert rapid. Ai încercat până acum clătitele americane cu unt de arahide şi fulgi de ciocolată? Iată rețeta AICI!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod