miere

3 rețete cu miere: Gust desăvârșit cu îndulcitor natural

Mierea de albine este un miracol al vieții. Cu aroma și textura ei inconfundabile, mierea ne protejează sănătatea și desăvârșește gustul multor preparate delicioase.

Ce ne-am face fără albine? Oamenii de știință au un răspuns foarte clar: am muri. Fără munca acestor insecte hărnicuțe, natura și-ar pierde echilibrul, iar noi, oamenii, am ajunge să murim de foame. Cât timp albinele zboară și lucrează, noi ne putem bucura de rodul muncii lor. Iată trei rețete cu miere de albine care ne îndulcesc viața!

Pere coapte în foitaj, umplute cu nuci şi miere


Dacă vrei să reinventezi reţeta bunicii de pere coapte, încearcă această variantă rapidă şi delicioasă! O poți prepara foarte ușor, urmărind instrucțiunile.

Rețeta te așteaptă AICI.

 


Clătite cu căpşuni, ricotta şi miere de albine


Fie că optezi pentru clătitele obişnuite sau cele americane, acestea se vor combina de minune cu brânza ricotta, căpşuni proaspete şi miere de albine. Găsești rețeta AICI!

 

Madlene cu miere si stafide


Ai nevoie nevoie de o formă specială pentru această prăjitură. Forma o face crocantă pe margine și foarte pufoasă la mijloc. Cantitățile sunt pentru 30 de prăjituri. Descoperă AICI rețeta!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod