Yoga cu Gisele Bundchen. Vezi ce alte vedete te ajută să te perfecţionezi

Modelul brazilian de 33 de ani este un exemplu pentru femeile din întreaga lume. Bea apă caldă cu lămâie şi face exerciţiile imediat după trezire.

Yoga a prins avânt printre vedete atât de la noi, cât şi de la Hollywood. Tot mai multe celebrităţi susţin că au o siluetă impecabilă şi un corp tonifiat datorită exerciţiilor de yoga pe care le practică regulat şi cu seriozitate. Gisele Bundchen, Emma Watson (care a devenit instructor de yoga), Kate Beckinsale, Miranda Kerr, Madonna, Lady Gaga, Heidi Klum, Carmen Electra, Naomi Campbell, Jenny McCarthy şi Cameron Diaz sunt face înfocate ale acestui antrenament care le ajută să se menţină în formă şi să se concentreze mult mai bine.

Dar nu lipsesc nici adepţii de gen masculin, printre cei mai riguroşi fiind Sting, Adam Levine (solistul trupei Maroon 5), Robert Downey Jr., Matthew McConaughey şi Woody Harrelson.

Exerciţiile de yoga efectuate cu regularitate au un rol esenţial asupra mobilităţii corpului. Musculatura corpului va fi vizibil tonifiată, iar durerile pe care le resimţi adesea localizate în diverse zone ale corpului vor dispărea. Un stil de viaţă sănătos face mai mult decât să încetinească procesul de îmbătrânire, astfel că potrivit unui studiu recent se pare că aceste obiceiuri au capacitatea de a regenera celulele şi de a întineri aspectul fizic al unei persoane.

Persoanele care au un stil de viaţă sănătos şi practică tehnici de relaxare, precum yoga au telomerii mai lungi. Dimensiunea telomerilor - capetele cromozomilor - reprezintă unul dintre cei mai precişi indicatori ai ratei de îmbătrânire, scrie publicaţia britanică DailyMail. Cromozomii sunt structurile care înmagazinează întreg materialul genetic din celulele umane. Telomerii reprezintă structurile de protecţie de la capătul fiecărui cromozom, iar cu cât aceştia sunt mai lungi, cu atât şansele la o viaţă lungă sunt mai mari. Astfel, în urma cercetărilor s-a constatat că persoanele care au obiceiuri alimentare sănătoase, fac mişcare şi practică yoga sau meditaţia au aceşti telomeri mai lungi în comparaţie cu persoanele sedentare.

Inspiră-te din exerciţiile preferate ale vedetelor!

1 din 20

Gisele Bundchen

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod