yoga

Vrei să ai sâni fermi? Iată ce trebuie să faci!

Sânii reprezintă una dintre cele mai mari preocupări pentru femeile din întreaga lume. Acestea își doresc sâni fermi, frumoși și sănătoși. Există anumite exerciții care te ajută să ajungi la aspectul ideal al bustului tău. Iată cum poți să ai sâni fermi!
Ce poți să faci dacă vrei să ai sâni fermi?

1. Poziția triunghiului (Tricona Asana)


Această poziție dă putere toraceului, îți întinde coloana vertebrală și crește fluxul sanguin total. În acest fel, este îmbunătățit fluxul sanguin din sâni și le dă acestora puterea de a lupta contra gravitației. Iată cum poți face această poziție:

În timp ce stai în picioare, desfă picioarele până ajung la lățimea umerilor. Rotește-ți piciorul drept la 90 de grade și pe cel stâng la 15 grade.
Îndoaie-te și încearcă să atingi glezna stângă cu mâna stângă, iar mâna dreaptă ține-o în sus. Ține-ți genunchii drepți, precum și spatele. Apoi, privește în sus spre mâna ridicată și rămâi în această poziție timp de 30 de secunde, după care poți repeta procesul pe partea opusă.

2. Poziția cobrei (Bhujang Asana)


Această poziție ajută la îmbunătățirea pieptului tău. Pe lângă acest lucru, îți întinde mușchii toracici și stomacali și te ajută să ai o poziție corectă a corpului.
Lasă-te pe stomac și respiră adânc. Acum ridică-ți partea de sus a corpului, cât timp ții partea inferioară a corpului pe pământ. Exchilibrează-te cu ajutorul mâinilor și picioarelor și ridică-ți capul în sus. Stai în această poziție mai mult timp.

3. Poziția cămilei (Ustra Asana)


Aceasta reprezintă cel mai bun mod de a scăpa de durerile de spate. Iar în timp ce-ți ameliorează durerile de spate, această poziție îți întinde și toracele. Așază-te în genunchi și ține-ți șoldurile sus.
Ține-ți picioarele apropiate unul de altul. În timp ce ții șoldurile și talia în sus, îndoaie-te înapoi. Pune mâinile înapoi și atinge partea deschisă a picioarelor, echilibrează-ți întregul corp pe mâini, astfel încât pieptul să fie împins în afară. Stai în această poziție timp de cel puțin 30 de secunde.

4. Poziția arcului (Dhanur Asana)


Această poziție este utilă în special pentru persoanele cu probleme de spate. Pe lângă durerile de spate, poziția arcului ajută la conturarea sânilor și, de asemenea, crește fluxul sanguin în zona pieptului.

Întinde-te pe stomac și îndoaie-ți picioarele spre spate, în timp ce expiri.
Încearcă să îți ții gleznele cu mâinile și să îți ridici capul. Acum inspiră și încearcă să ridici brațele și picioarele cât mai mult posibil, în timp ce ești în aceeași poziție.

Încearcă aceste poziții și vei vedea schimbările pe cont propriu atunci când sânii tăi vor deveni mai fermi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod