Trup de balerină cu Ballerina Body!

Pentru că suntem femei, ne place să avem o postură elegantă, feminină și un corp tonifiat, dar cu formele tipic feminine bine conturate. Dacă ești la început “într-ale sportului”,

Pentru că suntem femei, ne place să avem o postură elegantă, feminină și un corp tonifiat, dar cu formele tipic feminine bine conturate. Dacă ești la început “într-ale sportului”, Ballerina Body este un program foarte eficient și care nu te solicită la fel de mult ca și un antrenament cardio sau cu greutăți.

Ballerina Body este un program de tonifiere pentru începătoare, executat la bara de balet. Mișcările sunt grațioase și eficiente și te ajută să îți modelezi mușchii într-o manieră feminină și elegantă, făcând apel la exerciții variate și plăcute de tonifiere.

Accentul la acest program cade pe dezvoltarea armonioasă și feminină a mușchilor mari ai corpului, dar nu sunt neglijate zonele cele mai problematice ale corpului feminin - coapselor li se acordă o atenție deosebită, de asemenea fesele sunt și ele supuse unui "tratament" de ridicare și întărire, iar abdomenul și talia sunt lucrate în intervale de 5-10 minute pentru a accelera eliminarea grăsimii din acea zonă.

Mișcările sunt lente și plăcute, iar succesiunea de exerciții te ajută să îți remodelezi întregul corp. Este un program indicat clientelor începătoare și celor cu un nivel mediu de rezistență fizică, cu rezultate foarte bune pentru tonifiere.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod