Toamna se numără ofertele!

Şi pentru că toamna se numără ofertele, la LadyFIT avem pentru tine o super promoţie! Cumpără până pe 10 octombrie un abonament pe un an de zile (full nelimitat) şi plăteşti doar 500

Şi pentru că toamna se numără ofertele, la LadyFIT avem pentru tine o super promoţie!

Cumpără până pe 10 octombrie un abonament pe un an de zile (full nelimitat) şi plăteşti doar 500 euro + TVA, în loc de 960 euro. Sunt disponibile doar 5 astfel de abonamente.

LadyFIT îţi oferă peste 35 antrenamente dintre cele mai diverse, atât pentru începătoare cât şi pentru avansate. Printre acestea se numără: Ultimate Pilates Sculpt, RearEnd, The Method, Ultimate Pilates Tone, UpperCut, BiteME, WonderWoman, Pilates Slim, Body Worship, Frame, Better Arms & Abs, Chisel, Ballerina, Reshape, BiteME, Tonifiere Începători, Gantere Începători, Tonifiere Total, Rebound, BodyART, STEP, Tonifiere Avansat, etc.

Fiecare clientă a sălii va beneficia de toată atenţia necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exerciţiilor, cât şi pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obţinerea rezulatelor dorite.

Pentru clientele care vin pentru prima dată la sala şi care doresc să afle mai multe despre o dietă echilibrată şi un regim de viaţă sănătos, iti voi oferi sfaturile necesare pentru o dietă personalizată.

Tot în cadrul LadyFIT, clientele poți opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.

Sfaturile noastre vin în atenţia clientelor care îşi doresc să beneficieze de cele mai bune rezultate. Pentru mai multe detalii legate de serviciile şi ofertele puse la dispoziţie de LadyFIT, accesează: http://ladyfit.ro/index.php

Va aştept cu drag,

Cori Grămescu

www.cori.ro
https://ro-ro.facebook.com/pages/Cori-Gr%C4%83mescu/163547020393457
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod