STEEL COMBAT – antrenamentul cardio al primăverii

Primăvara, toate ne dorim să slăbim cât mai repede și cât mai frumos. Dacă te chinuie gândul că trebuie să mergi la sală, este momentul să îți schimbi atitudinea față de sport.

Primăvara, toate ne dorim să slăbim cât mai repede și cât mai frumos. Dacă te chinuie gândul că trebuie să mergi la sală, este momentul să îți schimbi atitudinea față de sport. Încearcă programele cardio distractive, precum Steel Combat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Steel Combat este un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu-ridicat de rezistență, deoarece solicită toți mușchii corpului și combină elemente de rezistență musculară cu episoade de exerciții rapide, pentru a accentua reducerea stratului adipos.

Este un program coregrafiat si se lucrează pe muzică, solicitând un nivel mediu de coordonare.

Pentru că necesită concentrare, Steel Combat reușește să vă detașeze complet de grijile zilnice și să vă relaxeze într-un mod plăcut, solicitându-vă, în același timp, toți mușchii corpului. Elementele de box și arte marțiale sunt menite să elibereze tensiunile negative, astfel că la sfârșitul orei vă simțiți pozitive, tonice și relaxate.

În cadrul orei de Steel Combat, încălzirea este special creată pentru a vă ajuta să intrați în ritm și să executați corect exercițiile, apoi partea de box vă ajută să vă remodelați brațele și spatele și de asemenea, vă pregătește corpul pentru secțiunea mai solicitantă în care se combină loviturile de picior cu cele de braț.

Partea cea mai intensă a antrenamentului este cea în care se combină elementele de coregrafie cu loviturile de picioare și brațe, pentru o ardere accelerată a caloriilor. Ora se desfășoară aproape exclusiv în picioare, pentru un impact maxim asupra musculaturii și metabolismului.

Avantajul acestei clase este că ritmul de execuție este variat, întrucât segmentele rapide alternează cu cele de intensitate moderată.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod