Sportul te binedispune!

Depresia este una dintre bolile secolului. Suntem din ce în ce mai apăsați de problemele zilnice, nu mai avem așa mult timp să ne relaxăm, iar weekendul nici nu începe bine, că s-a și

Depresia este una dintre bolile secolului. Suntem din ce în ce mai apăsați de problemele zilnice, nu mai avem așa mult timp să ne relaxăm, iar weekendul nici nu începe bine, că s-a și terminat. Rezervă-ți măcar o oră, de 2-3 ori pe săptămână să faci sport. Vei simți diferența încă de la prima ședință!

O porție de endorfine, vă rog!

După 10-15 minute de efort fizic moderat și continuu, creierul începe să elibereze endorfine, responsabile pentru buna dispoziție a fiecăruia dintre noi. Așadar, 55 de minute de antrenament de 3 ori pe săptămână, te vor “ferici” indubitabil. De asemenea, efortul fizic duce și la producerea serotoninei, numit și “hormonul fericirii”, datorită stării de bine pe care o induce.

Sportul, pe lângă efectele vizibile, are efecte benefice și asupra psihicului uman: determină creșterea încrederii în sine, ajută la depășirea stărilor depresive și cresc puterea de concentrare.

Poți începe cu două antrenamente pe săptămână și să ajungi, în timp la 3-4 ședințe de sport. Vei vedea că efortul fizic susținut produce dependență. Așa un viciu să tot ai!

Ce antrenamente distractive pot găsi la Lady Fit?

Tribal Energy cu Dalanda - un antrenament cardio distractiv, intens și cu rezultate garantate. Dansurile africane înseamnă frumusețe, ritm și grație, rezistență atletică . În timpul claselor sunt combinate mișcările clasice din dansurile tradiționale cu elemente de rezistență fizică, pentru îmbunătățirea aspectului fizic și a tonusului general. Muzica este originală, necomercială- sunt înregistrări ale recitalurilor unor artiști africani, nelansate în mainstream.

Fiecare mișcare are o semnificație aparte, de la felul în care se țin palmele până la succesiunea săriturilor.

Rebound cu Monica - Este un tip de antrenament cardio-vascular, ce presupune activități prelungite la o anumită intensitate, în sistem aerob (corpul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie). Clasa este compusa din sărituri pe mini-trambuline, cu ritmuri și tempouri diferite executate în structuri de câte 8 timpi. Impactul asupra articulațiilor este minim datorită suprafeței elastice pe care se aterizează.
În prima parte a antrenamentului (primele 30 min.) se folosește mini-trambulina și crește progresiv intensitatea efortului, atât prin creșterea ritmului de execuție, cât și prin creșterea gradului de complexitate a pașilor ce compun coregrafia clasei.

În partea a doua a antrenamentului se efectuează exerciții la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii, definind mușchii abdominali, lombari, fesieri și ai coapselor.

Steel Tonic cu Paula - Este un program coregrafiat și se lucrează pe muzică, solicitând un nivel mediu de coordonare. Pentru că necesită concentrare, SteelTonic reușește să vă detașeze complet de grijile zilnice și să vă relaxeze într-un mod plăcut, solicitându-vă, în același timp, toți mușchii corpului.

Spor la zâmbete!
Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod