Special Pilates cu Cori

Special Pilates este creat de Cori Grămescu pentru clientele care urmează de multa vreme cursurile de Ultimate Pilates şi îşi doresc o progresie confortabilă şi eficientă spre un antrenament

Special Pilates este creat de Cori Grămescu pentru clientele care urmează de multa vreme cursurile de Ultimate Pilates şi îşi doresc o progresie confortabilă şi eficientă spre un antrenament cu o componentă mai pronunţată de remodelare musculară.

Special Pilates este un program ce pastrează componenta esenţială a tehnicilor Pilates -  adică respectarea principiilor de siguranţă, încurajarea unui aliniament neutru funcţional al coloanei vertebrale, îmbunătăţirea tehnicii de respiraţie speciale şi păstrarea ariei de mişcare naturală a articulaţiilor - dar vine să accentueze elementele de tonifiere şi remodelare la nivelul coapselor, spatelui şi braţelor prin folosirea, pe durata a 40 de minute, a centurii speciale cu elastice.

Antrenamentul de Special Pilates este cu atât mai eficient cu cât încurajează stimularea constantă a muşchilor şi a sistemului cardiovascular şi respirator, realizarea şi menţinerea unui nivel ridicat de rezistenţă, tonus muscular şi o formă fizică generală bună.

Picioarele, umerii, spatele şi braţele sunt solicitate pe parcursul întregului antrenament,  având un efect real de ardere a grăsimilor.

Cunoaşterea şi antrenarea propriului corp, prin folosirea muşchilor de stabilizare, importanţi mai ales atunci când vine vorba de prevenirea accidentelor sportive şi îmbunătăţirea capacităţii de echilibru, esenţială în mai multe sporturi, sunt alte efecte benefice ale acesui antrenament.

Este un antrenament de nivel mediu, acest tip de exerciţii fiind potrivit pentru clientele care deja au învăţat să execute corect mişcările de bază.  Discută cu mine despre cea mai indicată combinaţie de antrenamente pe care o poţi alege în funcţie de obiectivul tău.

Este cea mai sigură cale să obţii rezultatul dorit într-un timp optim!

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod