Săptămana 14 - Nu vorbim de dietă în săptămâna asta, ok?

Hristos a înviat! Ce mai faceţi voi? Eu mă simt incredibil de bine la 1 noaptea, luând în considerare faptul că de mai bine de o săptămână sunt rău în urmă cu somnul şi aşa fragmentat

Hristos a înviat! Ce mai faceţi voi? Eu mă simt incredibil de bine la 1 noaptea, luând în considerare faptul că de mai bine de o săptămână sunt rău în urmă cu somnul şi aşa fragmentat de mică prinţesă dependentă de lăpticul nocturn.

20160429_104755_resized

Poate pentru că am avut parte de nişte sărbători minunate, între mare, năşit emoţionant la Bucureşti şi apoi relaxare la Sinaia. Sau poate pentru că ştiu că mâine dimineaţă,indiferent de oboseală, mă duc la sală şi scoate profa din mine tot surplusul evident acumulat pe durata zilelor de Paşte.

20160426_151122_resized

Cert este că sunt foarte relaxată acum cu privire la programul meu de recuperare.

Vă spuneam că eram îngrijorată de abdomenul meu rămas mărit şi fără tonus după operaţia de cezariană, dar că în acelaşi timp orice încercare a mea de a face exerciţii clasice pentru abdomen s-a soldat cu nişte dureri crunte. Ei bine săptămâna trecută le povesteam de asta prietenilor mei de la Evokinetic din Braşov şi nu s-au lăsat până nu mi-au analizat cu ajutorul Red corde felul în care corpul meu încordează muşchii. Au văzut că muşchii abdominali au o diastază admirabilă (adică s-au îndepărtat lejer unii de ceilalţi) şi că orice ridicare bruscă provoacă o distanţiere ulterioară însoţită de durerea aferentă.

20160502_151500_resized

Aşa încât corpul meu inteligent a găsit de cuviintă să compenseze efortul abdominal cu muşchii spatelui.

REZULTATUL? Dureri de spate şi burtică fără tonus. Am stat aproape o oră în corzile roşii (timp în care Suria a găsit şi ea modalităţi să se antreneze) să găsim modalităţi de a "convinge" abdomenul să lucreze garantându-i însă lipsa durerii. Am reuşit şi îmi venea să îmi strig fericirea pe străzi!! Din prea mult entuziasm am urcat toată panta de la Furnica împingând căruciorul cu copil cu tot...nu a fost plăcut, dar sus m-am simţit ca după o zi de cantonament cu Profa.

hj

Acum am speranţe să îmi recâştig talia de viespe de dinainte de sarcină.

Cât despre kilograme, înainte de Paşte coborâsem la 74...acum însă îmi dau 2-3 zile înainte să mă cântăresc din nou. Ca să dau timp corpului să ardă ceea ce evident am acumulat de sărbători. Apropos, v-am spus că pruncul botezat e nepotul Profei?

Să aveţi o săptămână minunată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod