Romanian Bboying Contest II: competitie nationala de break dance

Gandeste in pasii ritmului de dans sambata, 13 septembrie 2008! La ora 15:00, la Casa de Cultura Preoteasa din Bucuresti, se desfasoara un eveniment la care pot participa toti cei pasionati de dans.
3C Events te invita la Romanian Bboying Contest II (RBC) - competitie nationala de break dance, aflata la cea de-a doua editie. Tipul de concurs este un Break Dance Battle crew vs crew, cu invitati speciali din strainatate - recunoscuti la nivel mondial.

Concurenti talentati, care vor da tot ce e mai bun din ei pe ringul de dans, vor fi punctati de juriul Legiteam Obstruxxion, din Franta. La acest concurs vor lupta cele mai bune trupe de break dance din toata tara si vor arata care este "cel mai tare"; prin cele mai cool scheme de dans, fenomenul e creat sa poata "misca"...
"Criminal de fain" vor spune altii, "nota 10 cu plus".

Nu conteaza profesionalismul sau animatia, pur si simplu nu vei spune ca vii de la frizerie sau de la salon, nici macar de la shopping, pentru ca acolo nu exista preludiu... aici te alimentezi in pasi de break dance si in scheme reusite si savuroase. Cu siguranta publicul se va seta dupa ritmul celor care simt euforia dansului, si-si vor mula imaginatia pe miscarile de break dance.

Atmosfera va fi intretinuta de DJ Billy Brown - invitat special din Franta, fiind unul dintre cei mai apreciati dj break beat - care va face senzatie, si care va oferi o stare de spirit unica prin adaptarea ritmului la battle-urile de pe ring, redand publicului emotia pe care o traiesc concurentii.

Castigatorii concursului vor fi rasplatiti in premii constand in bani precum si ghiozdane, genti, si alte produse oferite de sponsorii Eastpak, Vans si Rin Grand Hotel.

    
Toata lumea este invitata sa priveasca magia pasilor de dans chiar daca are legatura cu dansul sau nu.

Va asteptam pe site-ul evenimentului pentru mai multe detalii www.3cevents.ro

Advertorial
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BBOY_PIKA pe 16 Sep 2008, 21:07

    DA TARE DAR PACAT AM LIPSIT EU PENTRU CA NU AM FOST INFORMAT CORECT DAR CUM SE ZICE ASTA EEEE. DAR DATA VIITOARE PREGATITIVA MAI BINE CA NICIODATA PENTRU VINE PIKA. SALUT TUTUROR

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod