Rasfat-o pe mama ta de 8 martie!

Ziua de 8 martie este asteptata cu nerabdare de toate femeile: suntem rasfatate, primim cadouri si ne simtim speciale... Asa cum, de fapt, si suntem. In acelasi timp insa, asa cum asteptam un gest de atentie de la partenerul nostru, este momentul sa ne amintim de mama... Ea nu se va supara daca uitam, pentru ca mamele isi iarta mereu copiii, insa cat de fericita ai face-o sa transformati impreuna aceasta zi intr-una cu adevarat memorabila!

Terapie cu ciocolata

Odata cu sosirea primaverii, Eden Spa ofera terapii cu ciocolata cu efecte antistress si detoxifiant datorita continutului bogat in cofeina, guarana si minerale. Exfolierea si masajul cu ciocolata transforma termenul "terapie cu ciocolata" intr-o experienta relaxanta, hidratanta, antistres si antioxidanta, lasand pielea extrem de catifelata si frumos mirositoare.

Boabele de cacao contin fosfor, magneziu, potasiu, calciu si vitamine care ajuta la accelerarea producerii de endorfine si de serotonina, neurotransmitatori asociati cu starea de bine si fericirea. Astfel, mai ales acum, in anotimpul iubirii, ciocolata este pusa in valoare nu numai ca aliment universal indragit, ci chiar sub forma de produs cosmetic extrem de benefic si inedit.


Sedinta de tratament dureaza aproximativ o ora, masca de ciocolata si masajul aplicandu-se pe intreg corpul. Ca frecventa a terapiei, se recomanda o sedinta pe saptamana, ceea ce confera o stare de bine, contribuind totodata la obtinerea si mentinerea unui aspect catifelat al pielii. Pentru luna martie Eden Spa are o oferta speciala, pretul unei sedinte fiind de 90 RON, iar un abonament de sase sedinte costa 400 RON.

Alte tratamente, pe care i le poti oferi mamei tale la Eden Spa sunt: hidroterapia cu capsula Feng Shui, masajul cu lemne de bambus, sfere pretioase si lemn de wacapou, sau tratamentul facial aromatic pe baza de uleiuri esentiale de portocala, ginseng sau eucalipt.

Tratament de revitalizare a tenului

Ce-ar fi sa o rasfeti pe mama ta cu un tratament complet la Cella Center? Este vorba despre tratamentul Vitamin Vitality, care alunga orice urme de stres si oboseala, hidrateaza si hraneste tenul.

Mai intai, are loc o curatare atenta a tenului si a decolteului, urmata de exfoliere. Urmatorul pas este tonifierea, dupa care pe fata si pe decolteu se va aplica Protect Ace Beautycap - continutul unei capsule create pentru a pastra proprietatile active ale vitaminelor A, C si E.


Urmatoarea etapa consta intr-un masaj prin care vor fi activate "punctele de energie" aflate la nivelul capului, al decolteului si al umerilor. Astfel, vor fi stimulate circulatia sangelui si capacitatea pielii de a absorbi nutrientii continuti de crema. O atentie deosebita este acordata gatului, o zona adesea neglijata (desi este una dintre primele care tradeaza trecerea anilor).

Urmeaza aplicarea unei masti speciale pentru ochi si a uneia pentru fata, care vor fi lasate sa actioneze timp de 15 minute. La finalul acestui interval, cele doua masti vor fi indepartate iar tenul va fi pregatit sa fie hidratat cu ajutorul unor creme speciale - alegerea apartine cosmeticienei, in functie de produsul pe care il va considera optim, in functie de cerintele tenului mamei tale. Tratamentul nu se incheie fara a bea un pahar cu apa, care completeaza hidratarea pielii.

O seara "ca intre fete"

Vremurile cand erai o fetita mica, jucausa, careia mama ii impletea coditele, au apus demult. Acum esti, asa cum iti place sa spui, o "femeie in toata firea" (chiar, oare de ce ne place sa spunem asta despre noi - cu atat mai mult cu cat, in sufletul nostru, avem adesea momente cand ne simtim tot copii? Subiectul ar merita dezbatut...).
In ochii mamei tale insa, tot pustoaica nazdravana ai ramas si, chiar daca poate nu ti-o spune foarte des, fii sigura ca duce dorul unor momente petrecute numai cu tine.

Nimic special, isi spune ea, doar sa stati de vorba, sa-i impartasesti gandurile, aspiratiile, implinirile sau nereusitele tale, iar ea sa te sfatuiasca, prin prisma experientei de viata si a faptului ca te cunoaste mai bine decat oricine altcineva. Dar iti gasesti tot mai greu timp... caruselul obligatiilor zilnice, de natura atat personala cat si profesionala, pare sa se impotriveasca acestui deziderat. Ce-ar fi sa-i oferi un astfel de cadou special, chiar de Ziua Femeii? Iesiti impreuna la restaurant, savurati o cina delicioasa si un vin bun si stati de vorba... Cu siguranta, aveti multe sa va spuneti, iar pentru mama ta va fi un cadou nepretuit.

O atingere de trandafiri...

Oare de cand n-a mai fost rasfatata mama ta? Asa cum banuiam, nu-ti mai amintesti, a trecut prea multa vreme de atunci... Un bun motiv s-o faci tu insati, oferindu-i o lotiune hidratanta pentru corp. Cassis Rose Body Lotion contine ulei hidratant de babassu, aprovizionat din Brazilia prin programul Community Trade, ulei din samburi de strugure care catifeleaza si imbunatateste aspectul pielii si glicerina; o combinatie de arome vii si senzuale de trandafir, cassis, zmeura, frezie si violete.
Produsul este disponibil in varianta de 200 ml, la pretul de 35,60 RON.

Oare ce-si doreste mama ta?

Este adevarat, nimeni n-o cunoaste mai bine ca tine... Cu toate acestea, mai ales dupa ce ai "prins aripi" si ai inceput sa-ti vezi de drumul tau, construindu-ti o cariera si intemeindu-ti o familie, intrebarea: "Ce sa-i ofer mamei?" te-ar putea pune in dificultate. Duse sunt vremurile in care veneai, emotionata, de la scoala sau de la gradinita si-i ofereai o felicitare lucrata chiar de tine si, eventual, ii cantai" "E ziua ta, mamico".

Stai si te intrebi ce si-ar dori, ce i s-ar potrivi... Dilema poate fi solutionata mai usor decat crezi - si nu trebuie sa stii decat un singur lucru: in ce zodie este nascuta mama ta. Intrebarile tale isi vor afla raspunsul, iar in articolulCadoul potrivit pentru mama... potrivita vei gasi cateva solutii, in functie de fiecare zodie in parte. Acum, ca ai ales cadoul, ofera-i-l si spune-i, in cuvinte simple, cat de mult inseamna ea pentru tine...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod