O bicicletă bună nu este suficientă – ai grijă și de hainele și accesoriile tale!

Ciclismul este poate cel mai popular sport. Nu e de mirare, toată lumea poate merge pe bicicletă, atât copii, cât și seniori.
Este o activitate care nu necesită mult efort și, de asemenea, afectează pozitiv activitatea organismului, oxigenându-l. În ce accesorii și îmbrăcăminte pentru ciclism ar trebui să investești? Ce merită să ai în timp ce mergi pe bicicletă? Verifică aceste informații în articolul de mai jos.
 
Mulți oameni cred că nu sunt necesare haine și accesorii speciale pentru ciclism, căci o bicicletă bună este suficientă. Dar este total greșit! Dacă cineva merge rar pe bicicletă (de exemplu, o dată pe săptămână), nu trebuie să se echipeze cu îmbrăcăminte de cea mai bună calitate. Totuși, trebuie acordată atenție hainelor pe care atât bărbații, cât și femeile le poartă, căci acestea se pot prinde în pedală și se va întâmpla un accident.
Deci, ce îmbrăcăminte pentru ciclism și accesorii ar trebui să cumperi?
 

Tricou și pantaloni scurți de ciclism

 
S-ar putea părea că un tricou simplu din bumbac și pantaloni scurți sau lungi sunt suficienți pentru a merge pe bicicletă. Însă lucrurile sunt diferite! Atunci când mergi pe bicicletă, va funcționa cel mai bine un tricou mulat din material impermeabil (în față) și plasă fină în spate. Acest lucru este important pentru a proteja pieptul de vânt, iar plasa de pe spate este pentru a preveni transpirația. De asemenea, este de remarcat faptul că pantalonii scurți au o inserție specială, care va oferi suport și va absorbi micile șocuri. Pentru a alege acest tip de îmbrăcăminte și multe altele, verifică oferta disponibilă pe https://sportano.ro/imbracaminte-de-ciclism și alege ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de tot confortul.

 

Căști și ochelari de ciclism

 
 
Ochelari de ciclism? Desigur! Mai ales în cazul bicicliștilor.
Ochii sunt o parte foarte sensibilă a corpului. Prin urmare, protecția lor în timpul mersului pe bicicletă este foarte importantă. În timpul mersului pe bicicletă, diverse impurități sau pietricele pot să afecteze ochii. De asemenea, radiațiile UV nu sunt bune pentru ochi. Ar trebui să ai grijă de protecția lor corespunzătoare și să cumperi ochelari potriviți cu filtru UV. 
 
Este evident că o cască stă la baza protecției capului. Se poate întâmpla de multe ori să cazi de pe bicicletă, iar în astfel de situații o cască va proteja eficient capul de lovituri . Merită să investești întotdeauna în căști de înaltă calitate, așa cum sunt cele de pe https://sportano.ro/ca-ti-bicicleta,  care să se potrivească perfect și să nu se strângă.
 

Mănuși pentru bicicletă

 
Mersul pentru prea mult timp și ținerea ghidonului unei biciclete fără mănuși de protecție poate provoca apariția veziculelor.
Merită să cumperi mănuși care să le prevină, iar dacă nu știi exact spre ce modele merită să îți îndrepți atenția, află că cele fără degete sunt cele mai bune.
 
 

Scaun de bicicletă și coș de cumpărături

 
 
Merită să investești într-un scaun de bicicletă dacă ai un copil mic. Este o formă foarte bună de divertisment atât pentru mamă, cât și pentru copil. Alege un scaun care se potrivește greutății copilului tău și are o centură puternică. Alegerea depinde de preferințele individuale. Cu toate acestea, este mai bine să alegi un model care permite transportul unui copil mai mic în față.
 

Coș de cumpărături

 
Nu este necesar, dar cu siguranță este util. Mulți oameni nu au permis de conducere sau o mașină la dispoziție.
De aceea, pot alege adesea să meargă cu bicicleta la cumpărături. În acest caz, coșul este necesar, pentru că va fi locul perfect unde îți poți depozita cumpărăturile, iar pe Sportano vei găsi numeroase variante din care poți alege. Și când mergi la o plimbare cu bicicleta, poți împacheta lucrurile necesare în el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod