Meniu de weekend!

Pe final de săptămână, avem câteva recomandări pentru mesele principale ale zilei: micul dejun, prânzul și cina. Le poți împărți cu cei dragi, de la mic la mare. Cu siguranță vor avea

Pe final de săptămână, avem câteva recomandări pentru mesele principale ale zilei: micul dejun, prânzul și cina. Le poți împărți cu cei dragi, de la mic la mare. Cu siguranță vor avea succes!

Ce mâncăm la micul dejun?

Înlocuiește pate-ul de ficat din comerț cu o pasta picantă din sardine (o cutie de sardine frecată cu zeamă de lămâie, piper verde, mărar și întinsă pe o felie de pâine integrală). Deasupra poți pune o foaie de rucola sau salată verde, creață și o poți consuma cu o felie de pâine integrală sau wassa.  Încearcă rețete sănătoase și noi! De exemplu, meat muffin cu garintură de salată verde: în forme de brioșe, pune o mână de piept de curcan fiert și tocat în blender, cu verdeață și dovlecel.

Bagă-le la cuptor și minunează-te!

Clătită sărată

Clătită din fâină integrală, umplută cu ciuperci, ceapă, tofu, roșii. Se face la cuptor și se gratinează cu mozarella.  Foaia de aluat poate fi făcută din făină integrală și ingrediente de clătită, dar poate fi coaptă puțin în tava rotundă, pe foaie pergament. Iar umplutura poate fi aleasă în funcție de inspirație, cu condiția să nu fie prea zemoasă.

Păstrăv somonizat cu legume

Se ia păstrăvul somonizat, se spală și se tamponează cu un șervețel de hârtie, se învelește în pergament, se adaugă sare și piper și se bagă la cuptor pentru 15-20 min la temperatura de 180 de grade.

Se ia o pungă Mix Welness bio de legume congelate din magazin, se bagă la cuptorul cu microunde 5-7 minute, până se dezgheață sau la steamer, dacă aveți. Peste legume puneți o linguriță de unt.


Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod