Fii in forma de sarbatori fara sa mergi la sala

Sala de gimnastica se goleste in preajma sarbatorilor. Toti sunt ocupati cu pregatirile, petrecerile si vizitele astfel incat este greu sa mai gasesti timp pentru a ajunge acolo.
Incearca sa nu renunti la activitatea fizica complet. Daca vei face pauza pe timpul sarbatorilor iti va fi mai greu sa revii dupa. Construieste-ti un program de activitati placute pe care sa-l urmezi pana in ianuarie, cand vei reveni la sala de gimnastica.


1. 10 minute de miscare

Acorda macar 10 minute din timpul tau, daca doar atat ai liber. 10 minute de orice: plimbare pe langa casa sau urcarea scarilor, orice activitate care se potriveste nivelului tau de fitness si echipamentului pe care il ai acasa. Poti sa faci miscare dimineata inainte de dus si astfel vei capata energia necesara pentru intreaga zi. Daca mai poti sacrifica inca 10 minute in aceeasi zi, cu atat mai bine. Vei putea scapa si de cateva calorii pe care, probabil, le consumi in aceasta perioada.


2. Sala proprie de gimnastica

Exercitiile video sunt grozave daca nu ai foarte mult timp la dispozitie. Nu trebuie neaparat sa ajungi la sala. Ai acasa tot ce ai nevoie.


3. Curatenia de sarbatori

Cu siguranta trebuie sa-ti pregatesti casa pentru vizitele prietenilor si rudelor si de ce sa nu profiti de acest lucru? Fii cat mai energic cand faci curatenie. Curata si lustruieste tot pana casa va sclipi de curatenie. Vei fi pregatit pentru oaspeti, nu-ti vei pierde antrenamentul si vei scapa si de cateva calorii.


4. Activitati distractive

Daca ai parte de multe vizite si nu-ti poti continua programul, organizeaza cateva activitati distractive pe care sa le faceti impreuna. Puteti merge la bowling sau la panitoar. Daca este zapada va puteti distra in aer liber. Cel putin, puteti iesi la o mica plimbare impreuna, indiferent de vreme.


5. Danseaza toata noaptea

Nu lenevi si profita de orice ocazie pentru a dansa la petreceri sau pentru a iesi cu prietenii in cluburi. Te vei distra si te vei si antrena, in acelasi timp. Prin dans vei scapa de 270 - 540 de calorii, depinde de intensitate.


6. Escapade

Daca nimic din ce am prezentat aici nu te incanta, poti organiza o mica escapada alaturi de prieteni pe partii, la schi. Te vei intoarce plin de energie si cu mai putine kilograme.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CRIS pe 30 Dec 2007, 19:34
    Adevarat

    Miscarea este secretul tineretii si al unui corp sanatos si frumos. Este foarte adevarat ca te poti mentine in forma si fara a merge la sala, practicand orice tip de miscare. Pentru ca este iarna patinajul este foarte potrivit, la fel si schiatul sau chiar gimnastica aerobica facuta in casa pe covor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod