Cum poti deveni presenter de Kangoo Jumps precum Kinga Sebestyen! Iata ce reguli stricte trebuie sa respecti!

Fenomenul Kangoo Jumps a cucerit intreaga lume, insa nu oricine poate deveni instructor sau presenter al acestui tip de sport.
Kinga Sebestyen, cea mai cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, le ofera ocazia celor care doresc sa isi faca o cariera in domeniu, sa devina specialist, acreditat cu diploma, prin intermediul Festivalului International de Kangoo Jumps, ce va avea loc pe 26 si 27 septembrie in Sofia, Bulgaria.

Atunci, cei care s-au inscris in prealabil, pana pe 16 septembrie, pe www.kjfestival.com, vor trebui sa respecte o serie de cerinte impuse de organizatori. Mai exact:

-           Sa poarte haine sport adecvate – doua perechi de sosete inalte din bumbac, o pereche de ghete Kangoo Jumps (pe care le poate inchiria si la eveniment)

-           Sa trimita in prealabil un video de prezentare la adresa webmaster@kangooclub.ro, sau prin Facebook, pe pagina Kingai Sebestyen.
In acest videoclip, ei trebuie sa arate cum executa miscarile de Kangoo Jumps in fata oglinzii, sa foloseasca semne corporale universale, sa aiba o statura corporala adecvata si sa execute corect  toate miscarile.

-           Coregrafia cu care participa la concurs poate fi de tipul Power, Dance sau Kick & Punch.

-           Sa fie capabili sa explice structura coregrafiei in 10 minute in cadrul seminarului la care vor participa.

Pe 25 septembrie, la Sofia, in cadrul Festivalului International de Kangoo Jumps, concurentii vor putea participa la un seminar teoretic (intre orele 15.00 si 17.00) si apoi la unul practic (intre orele 17.10 si 20.00).

Juriul va delibera in functie de: corectitudinea miscarilor, postura, tehnica, abilitatea de a face atmosfera si in functie de modul in care executa semnele corporale in timpul exercitiilor.

Odata ce vor primi diploma de presenteri, acestia vor avea posibilitatea sa reprezinte brandul Kangoo Jumps peste tot in lume.
Ei vor fi inclusi in lista de presenteri acreditati, iar organizatorii de evenimente si distribuitorii de ghete Kangoo Jumps ii vor putea invita la manifestarile sportive de acest gen pe viitor.

„Un presenter este un instructor cu abilitati exceptionale de a conduce sesiuni de Kangoo Jumps si de a interactiona cu publicul si cu Mass Media. Cei care sunt doar instructori de Kangoo Jumps nu vor putea prezenta programe la evenimente mari fara a avea statutul de presenter. Ne dorim ca la Festivalul International de Kangoo Jumps de la Sofia vom lansa o noua generatie de presenteri”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.


Festivalul International de Kangoo Jumps a fost organizat, in 2013, la Bucuresti, iar in 2014, in Miami, Statele Unite ale Americii. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 26 si 27 septembrie, in Sofia, Bulgaria.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod