avantajele bratarilor fitness

Avantajele brățărilor fitness

Brățările fitness au devenit un accesoriu foarte util pentru cei care doresc să-și monitorizeze antrenamentele și să rămână activi în fiecare zi. Află avantajele utilizării acestora, precum și cele câteva dezavantaje.
Faptul de a purta o brățară de 24 de ore pe încheietura mâinii nu îți va aduce niciun beneficiu ca atare, dincolo de a-ți permite să vezi ceasul, totuși, analizând datele obținute de acest wearable și oferindu-le o utilitate reală îți va oferi cu siguranță diverse avantaje. Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care acest dispozitiv le poate face pentru dvs. și care se pot adăuga obiectivului dvs. de a vă îngriji și de a vă îmbunătăți activitatea fizică și calitatea vieții :

1. Conștientizare


Cunoașterea nivelului de activitate zilnică vă poate face să vă realizați nivelul de viață sedentar și să faceți pasul pentru a îmbunătăți situația. Același lucru este valabil pentru cantitatea și calitatea somnului, care este crucială pentru sănătatea fizică și mentală.

Bratara fitness eMag - oferte speciale

2.
Motivație


Aceste dispozitive vă permit să stabiliți un obiectiv pentru pași sau calorii arse pe zi, ceea ce vă încurajează să vă autodepășiți mai mult în fiecare zi. În plus, conectarea cu alți prieteni și vizualizarea datelor lor pot stimula în continuare această dorință de a face mișcare.

3. Alertă de inactivitate


Această opțiune este foarte benefică, în special pentru cei care lucrează așezați, deoarece îi alertează atunci când nu s-au mișcat de mult timp, ceea ce ajută la îmbunătățirea circulației în picioare și ne împiedică să observăm că am stat pe scaun sau întinși pe canapea pentru o lungă perioadă de timp.

4. Planificare pentru sportivi


Cu această brățară puteți cunoaște intensitatea, ritmul cardiac și consumul caloric ale unei sesiuni de exerciții. De asemenea, este util ca sportivii să știe cum a fost calitatea somnului lor, să își organizeze următorul antrenament pe baza acestui lucru.

5.
Controlul greutății

 

Prin numărarea caloriilor consumate, acesta poate fi folosit ca instrument de monitorizare a dietei. Unele aplicații ale acestor ceasuri vă permit, de asemenea, să includeți alimente și calorii ingerate pentru un control mai exhaustiv.

6. Instrument de instruire


Cronometrul și ritmul cardiac pot fi utile în antrenamente pentru a urmări sesiunile, a măsura eforturile etc.

Brățară fitness - oferte

7. Ajută la crearea obiceiurilor de dormit


Aceste brățări și aplicațiile respective vă compară de obicei datele cu restul persoanelor care le folosesc, arătându-vă o statistică în comparație cu acestea. De exemplu, vă poate informa că ați adormit înainte de 60% din restul utilizatorilor sau că calitatea somnului dvs. este superioară sau inferioară acestora.

Brățară fitness - oferte

8.
Rolul estetic


Brățările de activitate oferă din ce în ce mai multe schimbări estetice. Le puteți găsi rotunde asemănătoare unui ceas convențional, pătrate sau alungite peste încheietura mâinii. Cele mai multe dintre ele vă permit să vă schimbați cureaua, în acest fel puteți pune o curea din silicon dacă aveți de gând să faceți exerciții sau o curea din țesătură sau una metalică pentru a-i oferi o notă mai casual sau mai elegantă.

Dezavantajele brățărilor fitness

Deși s-ar putea să nu pară așa, brățările de activitate pot avea și riscuri pentru utilizatori. Cea mai importantă dintre acestea este obsesia numerelor. În timp ce este benefic să te motivezi să îmbunătățești datele obținute zilnic, a deveni obsedat de aceasta poate provoca un sentiment de vinovăție pentru faptul că nu ai atins obiectivele stabilite, o tulburare de anxietate sau poate provoca stres la persoanele care le folosesc.

Brățară fitness - oferte

Acest fenomen poate fi agravat atunci când dispozitivul este conectat la conturile altor utilizatori.

Căci comparația poate provoca copleșire, nevoia de a satisface așteptările celorlalți și un sentiment de control excesiv.

Primirea de mesaje instantanee pe brățară poate distrage atenția tinerilor din clasă sau adulților la serviciu, deci cel mai bine este să configurați aceste opțiuni atunci când sunteți la școală sau la muncă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod