Slăbit rapid: Cele mai bune alimente pe care să le consumi când ţii dietă

Merele şi grepfrutul sunt doi aliaţi de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus. Include-le în dietă alături de alte alimente esenţiale care te vor ajuta să scapi de grăsime.
Există anumite alimente care te ajută în procesul de slăbire. Nu este recomandat să te înfometezi atunci când vrei să slăbeşti, ci să faci alegerile cele mai bune. Iată care sunt alimentele pe care te poţi baza în cura de slăbire:

1. Merele şi grepfrutul


Considerate de mulţi un element cheie al dietelor de toamnă, merele sunt bogate în pectină şi alte fibre care asigură senzaţia de saţietate cu mai puţine calorii. Pot fi cea mai bună gustare de-a lungul zilei, iar pentru un desert delicios, coace-le împreună cu cereale integrale şi presară pe ele scorţişoară.



Grepfrutul accelerează arderea grăsimilor şi este un aliat de încredere în curele de slăbire.

 

2. Supele şi ciorbele


Cercetările au arătat beneficiile consumul zilnic de supe şi ciorbe, iar printre cel mai important aspect se numără senzaţia de saţietate şi aportul însemnat de fibre.Adaugă în supele sau ciorbele tale multe legume şi consumă câte o porţie în fiecare zi. Aportul de calorii este mic dacă te rezumi la variantele simple şi cu carne slabă, fără smântână şi o cantitate mare de sare.


3. Peşte, pui şi fasole


Aceste trei alimente sunt surse importante de proteine care te ajută în cura de slăbire. Specialiştii au constatat că femeile care obişnuiesc să consume o cantitate moderată de proteine şi fac mişcare zilnic pierd mai multe kilograme decât cele care urmează o dietă bogată în carbohidraţi. De asemenea, aceste surse bune de proteine te ajută să reduci grăsimea abdominală.

4. Ouăle


Constituie cea mai bună alegere pentru micul dejun. Persoanele care obişnuiesc să consume la micul dejun ouă preparate simplu (nu prăjite) scapă mult mai uşor de grăsimea din zona abdominală, în comparaţie cu cei care mănâncă dimineaţa lactate şi pâine albă.


5. Avocado şi uleiul de măsline extravirgin


Ambele asigură un aport însemnat de grăsimi sănătoase care hrănesc creierul, ajută la slăbit şi protejează inima de boli. Sunt de folos în curele de slăbire deoarece menţin o senzaţie de saţietate pe o perioadă lungă de timp. Însă, nu trebuie să exagerezi cu ele. Maximum 2 linguri cu ulei de măsline şi un sfert de avocado adăugate în salată sunt suficiente pentru a beneficia de efectele pozitive. 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 12 Nov 2013, 17:32
    buna

    Eu am slabit 6 kg in doua saptamani cu ceaiul rithual silhouette. Am scapat de grasime acum am nevoie de tonifiere, am 59 de kg.

    0
    0

  • ana pe 20 Oct 2013, 13:57
    diete

    Este o dieta foarte buna de a slabi cu rezultate imediate si sanatoasa in acelasi timp.http://la-slabute.net/

    2
    0

  • camibratu pe 18 Oct 2013, 15:03
    Pastile de slabit Ultra Slim

    A foosit careva aceste pastile pentru a pierde kilograme? Am intrat pe sit-ul lor ultra-slim.ro si pare un produs destul de ok! Multumesc!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod