Slăbeşte rapid 5 kilograme cu programul celebrului Dr. Oz!

Vara te-a luat pe nepregătite, iar silueta ta nu este pregătită de plajă şi costumul de baie? Dacă vrei să scapi rapid de câteva kilograme, ai nevoie de voinţă pentru a face câteva schimbări în dieta ta. Celebrul doctor Mehmet Oz îţi garantează că vei scăpa de până la 5 kilograme în câteva săptămâni dacă urmezi câteva reguli.
Vara te-a luat pe nepregătite, iar silueta ta nu este pregătită de plajă şi costumul de baie? Dacă vrei să scapi rapid de câteva kilograme, ai nevoie de voinţă pentru a face câteva schimbări în dieta ta. Celebrul doctor Mehmet Oz îţi garantează că vei scăpa de până la 5 kilograme în câteva săptămâni dacă urmezi câteva reguli.

1. Strică-ţi pofta de mâncare!
Îţi mai aminteşti cum părinţii tăi îţi interziceau orice gustare înainte de masă şi asta pentru a nu-ţi strica apetitul? Ei bine, acum când vrei să scapi de câteva kilograme, reducerea poftei de mâncare este o idee bună. Recent s-a descoperit un hormon care provoacă senzaţia de foame numit ghrelin. Nivelul de hormon scade după aproximativ 30 de minute din momentul în care ai început să mănânci.
Din acest motiv, o mică gustare săracă în calorii luată cu o jumătate de oră înainte de masă te va ajuta să mănânci mai puţin.

2. Fără sucuri la masă!
Sucurile îndulcite nu sunt recomandate în nicio dietă, iar dr. Oz le interzice mai ales în timpul meselor. Motivul? Leptina, denumită şi hormonul apetitului, transmite semnale creierului când te-ai săturat. Potrivit specialistului, fructoza din sucuri întrerupe acest semnal şi astfel ai tendinţa de a mânca mai mult. Redu consumul de sucuri şi înlocuieşte-le cu apă.  

3. Fă-ţi plinul de fibre!
Este cunoscut faptul că o dietă bogată în fibre reglează tranzitul intestinal şi astfel ajută la o bună funcţionare a organismului.
Dr. Oz îţi recomandă un mic dejun bogat în fibre pentru o digestie corectă. În plus, fibrele menţin starea de saţietate pentru o perioada mai lungă de timp după masă, lucru important pentru persoanele care vor să slăbească. Este recomandat un consum mediu de 20 - 35 grame pe zi şi pot fi găsite în fructe, legume şi cereale.

4. Atenţie cum şi unde mănânci!
Eşti tot timpul pe fugă şi mănânci oriunde apuci sau obişnuieşti să mănânci pe canapea în faţa televizorului? Dacă da, află că astfel de obiceiuri nu sunt deloc sănătoase. Dr. Oz îţi recomandă să acorzi o atenţie sporită felului în care mănânci. Mănâncă la masă într-o poziţie a corpului adecvată şi întrerupe orice activitate în acest timp.
De asemenea, este important să nu te grăbeşti şi să mesteci bine fiecare îmbucătură. Acest sfat ajută la o digestie sănătoasă. S-a dovedit că oamenii care mănâncă în fata televizorului sau în timp ce citesc ziarul, au tendinţa de a mânca mai mult.

5. Cât mai multă mişcare!
Limitează timpul petrecut în maşină şi încearcă să mergi cât mai mult pe jos. De asemenea, deplasarea cu ajutorul bicicletei, a rolelor sau orice tip de activitate fizică te va ajuta să scapi de kilograme.

Dr. Oz îţi mai recomandă:
  • Ceaiul verde are un sfert din cafeina pe care o găsim în cafea şi este un bun înlocuitor, deoarece accelerează metabolismul. Nu-l îndulci cu zahăr rafinat, ci alege puţină miere de albine sau sirop de agave, recomandă specialistul;
  • Ardeiul iute consumat la micul dejun reduce pofta de mâncare şi te va împiedica să mănânci exagerat la masa de prânz.
    Efectul este datorat capsaicinei, o substanţă care se găseşte din abundenţă în ardeiul iute roşu;
  • Alege farfuriile mici pentru mesele principale, nicidecum acele farfuriii imense care te pot înşela şi te pot determina să mănânci o porţie mai mare;
  • Gustările tale trebuie să fie cantitativ reduse, nu mai mult decât încape în pumnul tău;
  • Nu mânca nimic cu 3 ore înainte de culcare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Mardare pe 5 Iul 2012, 21:37
    interactiv

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod