Sănătate. Top 5 aplicaţii de mobil pentru slăbit. Cum te ajută ele?



Locul 3. Aplicaţia 7-Minutes Workout


Ai nevoie de 7 minute pe care să le dedici zilnic sportului, dacă eşti o persoană foarte ocupată şi nu reuşeşti să ajungi la sală. Această aplicaţie te va ajuta să incluzi zilnic câteva exerciţii cu beneficii multiple pentru corpul tău.

În urma unor studii care au dorit să afle care sunt cele mai eficiente exerciții și cu beneficiile cele mai mari pentru organism, „7 minute de antrenament” le cuprinde pe cele mai bune 12, printre care flotări, genuflexiuni, exerciții pentru abdomen.
Pentru a le executa corect nu ai nevoie de echipament special de fitness, ci doar de un scaun, un perete, de greutatea propriului corp.

Aplicația fitness te ajută să lucrezi multe grupe de mușchi. Fiecare exercițiu trebuie lucrat în 30 de secunde, iar o voce prietenoasă îți spune chiar și când anume te poți bucura de pauze pentru odihnă și rehidratare.

7-Minutes Workout este o aplicaţie gratuită pentru iPhone și Android.


Locul 4. Aplicaţia MyFitnessPal


Poţi adăuga în orice moment al zilei ce ai mâncat sau ce sport ai făcut, iar MyFitlessPal îţi calculează automat caloriile. Aplicaţia conţine o listă mare de mâncăruri, ingrediente şi exerciţii fizice, iar în funcţie de ceea ce introduci îţi va calcula toate caloriile.

MyFitnessPal este o aplicaţie gratuită pentru iPhone și Android.


Locul 5. Aplicaţia Healthy in a Hurry


Această aplicaţie oferă informaţii nutriţionale complete despre fiecare aliment, astfel că vei ştii exact ceea ce mănânci şi ce beneficii aduc mesele tale pentru organism. Ea conţine şi multe reţete simple din care te poţi inspira pentru mesele tale, astfel încât să slabeşti sănătos.

Healthy in a Hurry este o aplicaţie gratuită pentru iPhone și Android.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod