Tatăl Andreei Marin a încetat din viaţă

Vedeta a anunţat tragica veste pe pagina personală de Facebook, arătând o suferinţă de nedescris.
"Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături...
Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească... Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum..."
, a scris vedeta.

Tatăl Andreei Marin, în vârstă de 70 de ani, trăia în Roman, alături de femeia care avea să îi devină soţie în anul 2006. Acum, vedeta a rămas fără ambii părinţi, după ce în anul 1984 mama acesteia a murit într-un accident de maşină.  Bărbatul a avut grijă de vedetă şi de sora acesteia fiindu-le şi mamă şi tată, oferindu-le sprijin necondiţionat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod